Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Oct. 18th, 2013|02:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Gribu nekad mūžā vairs nestrādāt]
[music |Sigur Rós / Dauðalogn]

Klasiskais, hrestomātiskais cirslings: aiziet līdz bodei, savākties ingredientus, padomāt, vai nevajag arī kādus rīsus-makaronus-kartfeļus pie tā visa. Un nolemt ka nea, kaut kam takš no tā visa mājās būtu jābūt.

Nav, protams.

Vakar, toties, šitāds te gadījums bija, nokāpju es viss tāds pēc kaitinošas darba dienas līdz sportsbāram, mazliet atveldzēt organismu, sēžu, tupīju cibā, omulīgi pīpēju, kā ar vienu aci pamanu kaut kādu netipisku rosību. A tur, a tur... a tur apmēram 10, es te nepārspīlēju, menti, kas ieradušies šajā jaukajā iestādē ar mērķi nevis rātni iedzert, bet gan pārbaudīt dokumentus visiem klātesošajiem. Mazums, kādi binladeni vazājas. Nav, saku, priekšniek, nekāda man dokumenta, tu joko?, es tepat ap stūri dzīvoju, kam man pasi līdzi stiept? Vai es esmu čehs, jautā - nē, neesmu, jā, tu visu pareizi saprati, es esmu ārzemnieks bez papīriem. 

Mkey, šams saka, pasauc kādu ar vairāk zvaigznēm uz pagoniem, tas savā smartfonā iebaksta manu vārdu-uzvārdu-dzimšanas datumu, saka atvainojiet un paldies, dodas tālāk, medīt nākamos. Es tak tur, ja tā padomā, varēju šamam jebko sastāstīt, ja būtu tāda vajadzība.

Nesaprotu tikai, vot ar ko viņiem, piemēram, transporta kartīte neģeld, tur tak arī gan mans vārds, gan noģīmis virsū.

Bet viņiem gan jau vienkārši pilnīgi pofig.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:October 18th, 2013 - 03:31 pm
(Link)
Priecājies būtu, ka viņiem smārtfonā par tevi viss, nevis rokas uz muguras, iecirknis, kauns, vakars sabojāts.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:October 18th, 2013 - 03:37 pm
(Link)
Hm, es automātiski pieņēmu, ka viņi mani nevis pārbauda, bet vienkārši pieraksta. Bet tagad, ka tu tā saki — jā, varbūt uzdoties par Ralfu Tokaho nebūtu bijis prāta darbs.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:October 18th, 2013 - 03:55 pm
(Link)
Iedomājies, kā atplauktu františeku sejas smaidā, kad šie uzgūglotu nejaušu sakritību, ka viens no Ralfiem Tokaho tiek meklēts par Osamas naudas kases slēpšanu. Silta ziema kādā Kubas piekrastes līcī garantēta. ;)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:October 18th, 2013 - 04:02 pm
(Link)
Neskan nemaz tik slikti, arī no pacientiem tur miers būtu. Lai gan viņi, sātani, var gadīties, ka pat turienes sekjuritiju apietu un banerīti pasūtītu.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:October 18th, 2013 - 04:41 pm
(Link)
Tā varētu būt viena no spīdzināšanas metodēm: vai nu koļīsies, vai uzlaidīsim tev virsū visu Rimi mārketinga daļu ar viņu sāpi, steidzamību un neziņu, ko īsti vajag. :)
[User Picture]
From:[info]asteor
Date:October 18th, 2013 - 05:10 pm
(Link)
Tu noteikti neatbilsti vinju meerkja auditorijai.
Mums te veel paris gadus atpakalj sab.transporta biljeshu kontrole neeksisteja kaa shkira - to veica imigracijas policija (taa pa smuko: ar sunjiem, stekiem utt). Man paris reizes gadijas ar nenokompostretu biljeti iet vinjiem garaam, neko, plati smaidiju un vinji noveleja jauku dienu pat uz manu biljeti nepaskatoties ( a ko, blonds baltais cilveks tiraas drebees - tur Jaabut visam kartibaa!!!).