Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[May. 11th, 2013|09:53 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Gut]

Nonācu pie secinājuma, ka nemīlu piektdienas. Jo piektdiena sākas ar kaut kādu vispārēju saasinājumu, visi uzskata, ka ja viņu megaideja netiks realizēta līdz nedēļas beigām, tad atlikušajai dzīves daļai, principā, nav jēgas. Un tad pienāk vakars, tu noslauki pēdējos izlietos sviedrus, omulīgi ielien vannā un jūties gatavs beidzot izvilkt savas miesas kaut kur civilizācijas un rekreācijas virzienā.

Gara acīm skati, kā ieriktēsies kādā omulīga krodziņa kaktā, malkosi patīkami rūgtu Bernardu un lasīsi līdzpaķerto grāmatiņu, aizmirsis par visām ikdienas rūpēm un raizēm.

Realitāte, savukārt, izskatās tāda, ka jiržikkrogs ir līdz ūkai pilns, orindžbārs ir līdz ūkai pilns, visi omulīgie krodziņi ir pilni ar dzīves svinētājiem, arī visi neomulīgie krodziņi ir pilni ar dzīves svinētājiem, un nekas cits tev neatliek, kā iesvempties vienīgajā brīvajā kaktiņā kaut kādā trokšņa un sūdīgas mūzikas pārņemtā dzirdītavā un pildīt sevi ar Pilzneri, klusībā sapņojot pievienoties brīvprātīgo ekspedīcijai uz Marsu.

Bet neko, tas paiet, pienāk sestdiena, un sestdienas ir kā radītas jaukam, omulīgam pasēdējienam pasaulē labākajā kompānijā iekš pasaulē labākās picērijas, pirms tam nez kāpēc nobrienoties līdz ausīm pa dubļiem un pļavām, un dzīve uzreiz sāk izskatīties par 48.2 procentpunktiem mazāk neciešama.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]lllapsinja
Date:May 11th, 2013 - 10:58 pm
(Link)
Tapēc 5dienās es pēc darba iebraucu veikalā, sapērku junkfūdu un mājās lienu zem segas līdz sestdienai
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:May 11th, 2013 - 11:07 pm
(Link)
Ļoti, piezīmēšu, racionāli, ja es strādātu kaut kur ārpus mājas — rīkotos identiski, bet tagad kaut kā muļķīgi secināt, ka darbu birums ir beidzies mazinājies, un tāpēc var mierīgi pasēdēt darbā :)
[User Picture]
From:[info]lllapsinja
Date:May 11th, 2013 - 11:16 pm
(Link)
Nu jā :D
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 12th, 2013 - 10:41 am
(Link)
jā, piektdienas nav manas mīļākās dienas. ja kādreiz vsjopizģecvajagvisuuntūlīt iestājās pirms lielākām brīvdienām tipa ziemassvētki un jāņi un visi šitie, tad tagad katrs kvīkends ir bīstams pārrāvums ražošanā pasaules gals.
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:May 12th, 2013 - 07:56 pm
(Link)
tas jau sen skaidrs, ka nedēļas labākās dienas ir sestdienas, jo piektdien vēl ir skola/darbs, bet svētdien jau sāk nomākt domas par nākamo nedēļu. sestdiena ir vienīgā pilnvērtīgi brīvā diena, kurā bez sirdsapziņa spārmetumiem var darīt, ko grib. vai nedarīt.