Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Oct. 4th, 2005|02:17 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |5Nizza: Ogoņ i ja]

Sorr, ka lamāšanās nakts vidū, bet nu dažreiz nervi netur, nu jei bogu. Pats es, uzreiz piezīmēšu, bez sab.trans. dažādu iemeslu dēļ ļoti labi iztieku, bet... Lasu es te, ka ņekijs funkcionārs izdomājis, ka, citēju,
«Sūtība sabiedriskajam transportam tomēr nav tā, ka jebkurš cilvēks, kas grib izklaidēties pilsētas centrā pa nakti, ir jānogādā uz viņa mītni, piemēram, Bolderājā. Ir jābūt vienam autobusam, kas izbrauc uz turieni no Rīgas centra pulksten desmitos, vienpadsmitos un varbūt divpadsmitos vakarā,» Zarumba prātoja.
Bļaķ, piedodiet par izteicienu, lai nu kas spēj mani no sirds izbesīt, tak šitentādi kantora žurkas pūkainās čībās, kam darbs sākas 9os un jau 17os viš sāk snaikstīties uz durvju pusi, ij pilnīgi paralēli itentādam Zarumbam būs, ka ir cilvēki, kas viņa paša ērtības nodrošinot, ik vakaru dirn darbā līdz pusnaktij, da i vēl ilgāk.
Satiksmes departamenta vadītājs skaidroja, ka sabiedrisko transportu reisu izmaksas ir pietiekami augstas un, ierobežojot vēlo vakaru un agro rītu reisus, būtu iespējams ietaupīt uzņēmuma līdzekļus. Ietaupīto naudu «Rīgas satiksme» varētu lietot, piemēram, transportlīdzekļu vadītāju algu palielināšanai.
Tas āksts jau noteikti pat neiedomājas, ka nebūt ne visi transportlīdzekļu vadītāji izkāpj no trolejbusa, iekāpj savā 2002. gada Volvo un brauc uz jauno privātmāju Mārupē.

Gadās, odnako, kad parādās vēlme ievilkt pa fasādi, nu tik tiešām, nu.

* Tāpēc, ka varu arī kājām atnākt, nevis tāpēc, ka ir vēlme papildināt Rīgas gaisa Opacity koeficientu.
linkiet garām

Comments:
From:[info]elfz
Date:October 4th, 2005 - 08:28 am
(Link)
fantastika. un to saka satiksmes departamenta direktors. trūkst vārdu, nopietni.

tādējādi arī iedzīvotāji raksta sūdzības — «es, lūk, netieku vienpadsmitos no centra mājās», bet te ir cits jautājums — ko tu dari vienpadsmitos pilsētas centrā,» neapmierinātību pauda departamenta vadītājs.

From:[info]divi_g
Date:October 4th, 2005 - 09:10 am
(Link)
Ko citu cilvēks var darīt 11 vakarā centrā, ja ne traucēt cienījamam departamenta direktoram mierīgi dzīvot ;)
From:[info]elfz
Date:October 4th, 2005 - 09:13 am

(Link)
true, true...
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:October 4th, 2005 - 09:32 am
(Link)
Nu ja, speciāli viņi to, speciāli :)
[User Picture]
From:[info]viestards
Date:October 4th, 2005 - 09:47 am
(Link)
viss ir vienkārši- visam RD satiksmes departamentam, TTP un "Rīgas Satiksme" atņemt dienesta mašīnas un likt pārvietoties ar sabiedrisko transportu- tā sakot darba vietas patriotisms. Tad uzreiz gribēs ieviest regulārāku satiksmi.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:October 4th, 2005 - 11:39 am
(Link)
mhmm šitas ir pilnīgi čau. 'ko jūs 11-tos darat pilsētā?' labs, pārdomāts, uz pētījumiem balstīts un statistiski pamatots arguments, lai nogrieztu satiksmi. vispārējai jautrībai es gan ieteiktu samazināt transporta plūsmu ap 8iem no rīta un 5-6 vakarā. :)
From:(Anonymous)
Date:October 4th, 2005 - 03:24 pm
(Link)
Ir vēl labāks risinājums- sab. trans. kursē no 5:30- 9:00 (visiem jau jābūt darbā un nav ko apkārt vazāties) un no 16:30-19:30 (visiem jābūt mājās, jākurina ģimenes pavards un jāskatās Panorāma). Takšus un maršrutniekus aizliegt kā imperiālisma izgudrojumu.

vasjox
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:October 4th, 2005 - 03:41 pm
(Link)
ghhhh labs :D