Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Nov. 21st, 2011|07:50 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiet garām

Comments:
From:[info]unpy
Date:November 21st, 2011 - 10:05 pm
(Link)
Gluži tā nav, zīmēm apakšā tomēr ir kādi psiholoģiski kopumi, kaut kādu SVIDu var sastādīt:))
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 21st, 2011 - 10:13 pm
(Link)
to pašu arī hieromanti, numerologi, urologi un dietologi var izdarīt. Cilvēka smadzenes tā ir iekārtotas, ka iedod pāris pieturas punktus un pārējo tās pašas aizdomās ciet :P
From:[info]unpy
Date:November 21st, 2011 - 10:16 pm
(Link)
Savulaik drusku iedziļinājos jautājumā, paralēļu vilkšanai ar numerologiem, hieromantiem, urologiem un dietologiem ne līdz galam piekrītu:)) Un tiešām neesmu no tiem, kurš viegli pakļaujas hipnozei vai pavelkas uz ezotēriku!:))
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 21st, 2011 - 10:28 pm
(Link)
protams, ka to visu var saistoši izklāstīt. Kā nekā, ir gana daudz visādu prakšu, kas ir cīši ieustas sabiedrības audumā un līdz ar ko - plašākā + personalizētā izklāstā - izklausās pārliecinoši. Astroloģija ir viena no tām. Piemēram man, kad runā načītannie skolāri iekš kristietības jautājumiem, arī šķiet, ka, kamōn, visas atbildes tač ir baznīctēvu rakstos, filozofija un zinātne pēc tam ir vien to pašu lietu atkārtošana citiem vārdiem.

I rest my case.
From:[info]unpy
Date:November 21st, 2011 - 10:36 pm
(Link)
Tiešām neesmu astroloģijas adepts un uz tās nekādā veidā savu dzīvi nebalstu, bet esmu gandrīz gatavs ticēt tam, ka mēdz būt līdzīgi tipāži starp tiem, kas dzimuši vienādos apstākļos un, ka tam var mēģināt pievilkt arī kādu racionālu izskaidrojumu. Daudz racionālāku, nekā pārējās Tevis minētajās zintīs. Te gan stāsts par vektoriem, zināmā mērā predistināciju, ne par ikdienas horoskopiem, likteni vai ko tamlīdzīgu:))

Mums, pseidobudistiem, gan arī smadzenes šreijā sagājušas tādā veidā, ka vieglāk pieņemam arī galīgi kreisas lietas. Nu, tāpat kā kvantu fiziķi.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 21st, 2011 - 10:42 pm
(Link)
piemēram, dvīņi, lai arī dzimuši zem vienas zvaigznes, nez kāpēc ne vienmēr ir identiski savos raksturos un dzīves gājumos. u.t.t., u.t.jp.

par predestināciju vairāk pastāstīs ģenētiķis un bioķīmiķis...
From:[info]unpy
Date:November 21st, 2011 - 10:44 pm
(Link)
:))
Uzprasi ģenētiķiem un bioķīmiķiem, ko viņi var par predistināciju pateikt, izņemot iespējamās iedzimtās fiziskās anomālijas.