Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Mar. 5th, 2010|08:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Fuffff, bļaķ]
[music |TV Očko]

Tputputpušaitans, vo vellos, ka satrūkos.

Kaut kādā mītiskā veidā laptops nebija aizgājis gulēt pēc vāka aizvēršanas, t.i. tagad postskriptumā es nojaušu kāpēc, bet vot, fakts tāds, ka es viņu, strādājošu, biju attapīgi iemetis visnotaļ kvalitatīvi aizdarinātajā somas laptopu kabatā.

Pēc apmēram stundas apgaitas izvilku.

Kūpēt nekūpēja, bet rokās īsti noturēt nevarēju.

Vobšem brīdis, kad tas improvizētais kaloriferis sāka izrādīt lēnas un nestabilas dzīvības pazīmes, bija, iespējams skaistākais mirklis šogad. Brrrrrr...
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:March 5th, 2010 - 11:00 pm
(Link)
teh great resurrector! we congratulate you!

bet vispār, vot za čto ja ļubļu savu nejaušo draugu makbuku - zakril i pošol (nah man nevajag uz viņa aizvērta muzonu klausīties piemēram). bet iemešana laptopkabatā atgādināja šito: Turklāt MacBook Pro ar Unibody vienlaidu korpusu tagad ir vēl izturīgāks. Tāpēc to var neskatoties ielidināt portfelī vai plecu somā un vienā mierā izvilkt ārā lidostā, skolā, darbā vai jebkur citur, neuztraucoties par skrambām. un uzcepšanos. (tā nav reklāma, tā ir tukša pļūtīšana)
[User Picture]
From:[info]misame
Date:March 5th, 2010 - 11:03 pm
(Link)
Taisnību Tu saki, makbuki to tiešām dara daudz retāk. Vai varbūt nekad. BET ja runājam par izslēgšanos tūdaļ pēc aizvēršanas, tad tā gan nav tiesa. Kaut arī ābolīša apgaismojums jau nodzisis, patiesībā maks pie sevis kaut ko vēl klusiņām parušinās kādas 15 sekundes un tikai tad izslēdzas/aizmieg.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 6th, 2010 - 01:40 am
(Link)
Kopš es ieraudzīju frešāko Dell Adamo, Āboļi manās acīs ir sākuši izskatīties pēc neveiklām, klamzīgām tarataikām. Tāda, vot, zituācija :/
From:[info]divi_g
Date:March 5th, 2010 - 11:43 pm
(Link)
A kāpēc nebija aizgājis gulēt?
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 6th, 2010 - 01:50 am
(Link)
Nu tur vobšem stāsts ar priekšspēli, klausies šurp...

Iepriekšējā vakarā biju devaisu nogalinājis līdz self-shutdown, nav špaņa baterijā, viss, es mirstu (te attēlā skrīnšots no baleta ar beigtu gulbi)

Šodien dārgā dzīvesbiedre šamam pavēlēja mosties, ar domu "vai šūplādē nav aizķēries viens Ļoti Svarīgs CD". Pirms nabaga devaiss bija ticis tālāk par "sorr, es nekādu OS ielādēt nespēju, nav ko ēst", paziņoju, ka CD tur toč nav & jams tika aizklapēts.

Tajā pat brīdī es atminējos, ka aparāts viss tāds neēdis, un piespraudu pie pārtikas vada.

Vobšem viss salikās tā, ka jamam nebija nekāds ielādēts OS, kas pastāstītu, ka pie aizvērta vāka būtu jāizrubās, tā arī stāvēja pusdzīvā stāvoklī, un tādā arī tika iemests somā. Pieņemu, ka vēl pusstunda un būtu beidzis savu mūžiņu.
From:[info]eermaniitis
Date:March 6th, 2010 - 12:48 am
(Link)
pēc šāda pauer testa, es gan ieteiktu aizvest pie nervu ārsta, atjaunot klientam saķeri un saziepi starp kūpošām un dzesējošām detaļām - nezinu, vai šamās izkalst, bet noprotu, ka augstas tempratūras nav ilgas dzīves garants
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 6th, 2010 - 01:51 am
(Link)
Nu uzlīmes pēcpusē ir izbalējušas, pieņemu, ka ideja pagalam nav slikta....