Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Feb. 11th, 2010|02:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Kvass]
[music |Bauhaus / Third Uncle]

Ē, a kādam nav ideju, kā mājas apstākļos visefektīvāk (ar to domāts — ar minimāliem tēriņiem papildiekārtām) izmērīt dzēriena stiprumu?

Mums te kaut kāds baigi garšīgs kvass sanāca, būtu vairāk — kazi varētu šodien pēc alus neiet.


Citās ziņās: darba sakarā nākas iepazīties ar dažādu pasaules izdevniecību logučiem. Var būt, ka viss bija pavisam savādāk, bet es esmu pilnīgi pārliecināts, ka breinstormā par jaunizveidotās kompānijas nosaukumu ideja «Hueber» dzima apmēram pussekundi pēc tam, kad kāds lika priekšā «Weber».
linkiet garām

Comments:
From:[info]eermaniitis
Date:February 11th, 2010 - 03:33 pm
(Link)
vajadzīgs kas šāds
http://www.majasvins.lv/Lat/Prod/pk1p61523.htm

vai arī kāds specifiskāks devaiss, bet mājas apstākļos iztiek ar šo
From:[info]eermaniitis
Date:February 11th, 2010 - 03:34 pm
(Link)
aber mājas apstākļos ir vēl piemērojama tehnika - izdzer un nelauzi galvu, bet visiem stāsti, ka grādi 5-6 točna bija!
From:[info]zintish
Date:February 11th, 2010 - 03:43 pm
(Link)
erm.. šitams strādā tad, ja tu zini, ka sāc no 0 grādiem, izmēri cukuru un tad, kad cukurs izrūdzis, sarēķini, cik bija cukura, kas tagad ir alko.
ja tev ir jau gatavs alko, tad var tikai izmērīt, cik viņā patriez ir cukura.
vismaz tas ir tas, ko es izfishkoju, sēžot ar izrūgušu vīnu un to mērierīci.
From:[info]eermaniitis
Date:February 11th, 2010 - 03:45 pm
(Link)
atliek otrais variants ;)
From:[info]unpy
Date:February 11th, 2010 - 03:39 pm
(Link)
:)) 100 punktu, ka tā bija!