Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jun. 16th, 2009|01:13 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Holy, fucking, shit!!!]
[music |n/a]

<hatepost>

Kapitāli, vienkārši kapitāli. Šī īsā un bezkaislīgā ziņa, principā, nozīmē, ka mani vecāki paliek ar mazliet vairāk kā pusi savu jau tā apšaubāmo ienākumu.

Organizācija noliec galvu mūsu viedo Valžu priekšā, tas ir vareni. Tā ir viena no ģeniālākajām idejām, kā samazināt valsts pārvaldes pašizmaksu, jū ār sou smart, fuckers. Izsūtu jums visiem pateicības staru par to, ka uz Jāņiem tēvzemē ir brīvdienas, kamēr man, savukārt, būs iespēja beidzot kārtīgi apceļot valsts iestādes un godprātīgi pārreģistrēties nodokļu maksāšanai iekš ČR. Tīri principa pēc.

Dombrovskis arī izdevis rīkojumu par Valsts kancelejas vadītājas Guntas Veismanes atalgojuma samazināšanu. Veismane ar 1.jūliju saņems 2240 latus līdzšinējo 2800 latu vietā.

Kiss me, kill me...

Starp citu, Tatjana, bļaķ, scuko, Koķe — piedod, ka vēršos pie tevis, lietojot necenzētu valodu, bet vai tu varētu uz papīriem parādīt savas darba algas fluktuācijas? A, bitch?

</hatepost>
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:June 16th, 2009 - 08:23 am
(Link)
Bič ne bič, bet pizģec klāt...
From:[info]eermaniitis
Date:June 16th, 2009 - 08:38 am
(Link)
zanders skaisti pateica, tā vietā, lai nacionalizētu no karginiem un krasovickiem (kas starp citu ienākuma nodokli nemaksā, jo viņiem ienākums sastāda depozīts mīnus aizņēmums), viņi vienojās par šo ;) skaisti!
From:[info]eermaniitis
Date:June 16th, 2009 - 08:39 am
(Link)
vēl jautrāk ir lauku skolām, kur 80% mācībspēku sastāda pensionāri - tur nestrādāt (ja strādā, tad 70% pensijas Q) sanāk ienesīgāk kā strādāt
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:June 16th, 2009 - 09:44 am
(Link)
Bļe. Ņemot vērā 70% strādājošajiem pensionāriem atņemtās pensijas, mani vecāki tagad vairs nevarēs izlemt, strādāt vai nestrādāt - abējādi sūdīgi.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:June 16th, 2009 - 02:38 pm

Koķe pagaidām klusē kā partizāns

(Link)
Rīga, 16.jūn., LETA. Ņemot vērā plānoto pedagogu algas samazinājumu par 50%, Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretārs Mareks Gruškevics nolēmis lūgt izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi (ZZS) ar 1.jūliju sev uz pusi samazināt atalgojumu, aģentūra LETA noskaidroja IZM.
Kā ziņots, saskaņā ar budžeta grozījumiem ar šī gada 1.septembri skolotāju darba alga samazināsies par pusi, noslīdot līdz 172 latiem par vienu darba likmi. Patlaban samaksa par likmi ir 345 lati pirms nodokļu nomaksas.
Savu lēmumu Gruškevics pamato ar to, ka savulaik vadījis pedagogu darba samaksas paaugstināšanas programmas izstrādi un, pedagogu algai atgriežoties sākuma punktā, viņš izšķīries par solidāru algas samazinājumu.
Gruškevica mēnešalga pašlaik ir 2852 lati, un viņš lūdzis to sev samazināt līdz 1426 latiem mēnesī.
Kā ziņots, valdība patlaban vienojusies par 20% samazināt atalgojumu valsts pārvaldē strādājošajiem. Savukārt ar 1.septembri skolotāju darba alga samazināsies par pusi, kopējai mērķdotācijai pedagogu darba samaksai samazinoties par 95 miljoniem latu.
Šāds samazinājums gaidāms, ievērojot gan plānoto pedagogu darba samaksas samazinājumu par 20%, kā arī to, ka pedagogiem vasarā atvaļinājuma nauda tiks izmaksāta nesamazinātā apmērā.
Tādējādi kopējā samazinājuma summa, kas skars pedagogu darba algas fondu, būs jāsadala uz četriem atlikušajiem gada mēnešiem atšķirībā no citām iestādēm, kur alga tiek maksāta no valsts budžeta līdzekļiem un kur atalgojums tiks samazināts ar budžeta grozījumu stāšanos spēkā - 1.jūliju.
Savukārt izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe (ZZS) Latvijas Televīzijas raidījumam "100.pants" pirmdien norādīja, ka skolotājiem samaksa par likmi samazināsies par 40%, bet naudas izteiksmē tie būs 185 līdz 190 lati bez piemaksām. Kopā ar piemaksām atalgojuma summa varētu veidot 215 latus, sacīja Koķe.