Lācītis numur divi - Kruizings, ble [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Kruizings, ble [Sep. 16th, 2008|11:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Houmsvīthoum]
[music |Silence, please]

Ot, ko dara organisms, kas novazāts teju 2h pa lidmašīnu, 5h pa vilcienu un vēl ap stundu kratījies cauri pus pilsētai, lai mājās tiktu? Paaareizi, organisms pieprasa apsēsties, lai atpūstos, ka nolādēti visi tie, kas elementāras teleportēšanās ierīces vietā izgudroja parastu krēslu. Ij pa vidu visai kruizēšanai tik vien tā prieciņa, kā līdz Reihstāgam aizstaigāt, aci uzmest aizgājušajai godībai. (Saruna, skatoties uz objekta potenciālo apmeklētāju pūli: J.: - Da nu, mūsējie te bija jau četrdesmit piektajā! Š.: Nu nezinu par Jūsējiem, bet mūsējie te bija līdz četrdesmit piektajam! ;))

Berlīnes Hauptbānhoffs, starp citu, viena varen glauna inženiertehniska būve. Ja neskaita nianses, ka Relay, nez kāpēc, kategoriski nepārdod papirosus, vienīgā visā stacijā tabakērija nepieņem kartes, un vienīgais visā stacijā bankomjots ir noslēpts kaut kur patālāk no acīm, tipa lai nekārdina, scuko. Kurš lietas kursā, kur sūdzība jāiesniedz?

Lai gan tas viss nieki salīdzinot ar veselībā nestabilajiem estētiem, kuri izdomājuši, ka puse pasažieru kontingenta kritīs pie zemes ar akūtu plaušu vēzi tikai tāpēc vien, ka vilciena sastāvam būs piekabināts viens smēķētāju vagons. 5 stundas bezdarbībā, bļaķ, elektrības štepseļi sienās ir, bet internāta nav, pat GPSa sputņikus, tīri paspēlēties, caur to rūpīgi ekranēto bleķa bundžu neķer!

OK, taisnības labad - patiesībā ar eirobāņiem vizināties man patīk. Pie nosacījuma, ka ir gana gaišs, lai var saitsīingu veikt pa logu, un nīkšana lai tomēr iekļaujas saprātīgākos laika periodos. Starp citu, virspusēja vizuāla analīze liecina, ka Drēzdene varētu tikt iekļauta tuvākajos tuvāko apmeklējamo miestu plānos.

Jā, un vēl, papildus asumam, joprojām esmu DieBahn parādā pārdesmit ērikus par īpaši bezkaunīgo braucienu pa zaķi. Kura nenomaksāšanā joprojām vainoju pedantisko fašistu raspizģaistvo. Taču nekādas sekas šim faktam novērotas netika, kas priecē. Parāda nasta gan sirdi nospiež, bet laikam jau kaut kā tikšu tam pāri.
linkiet garām

Comments:
From:[info]archijs
Date:September 17th, 2008 - 01:38 am
(Link)
Da labi, Doičlandē ar tiem bāņiem viss OK - i iedzert var, i papīpot ja labi vēlas (bez jautājumiem, mēs takš naglie un bezaizspriedumainie letiņi(jā jā kultūra iesūkā, bet es nevienam par to nejautāju)), un pats galvenais - nav nekas jāmaksā.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:September 17th, 2008 - 08:17 am
(Link)
A vai ir vērts daždesmit eiro dēļ savu karmu maitāt? :)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:September 17th, 2008 - 10:27 am
(Link)
Nenomaksāšanā joprojām vainoju pedantisko fašistu raspizģaistvo. Es tik tiešām, bļa budu, apmeklēju banku ar savdabīgo, latvietim neraksturīgo vēlmi — Samaksāt.

Trīs bankas darbinieki apostīja papīrīti un paziņoja, ka ar tur redzamo infu nepietiek, lai es tā vienkārši varētu iepiķot un nokratīt šo traipu no karmiskās pagātnes. Nu i tut ja tože ņe loh. Ja pārpratuma pēc sanāks iestaigāt DieBahn birojā — kazi painteresēšos. Ja ne — pašu nolaidība.

Un vispār, kurš pidars nāca klajā ar iniciatīvu tai pašā vilcienā, virzienā no lidostas andelēt biļetes vagonā, bet virzienā atpakaļ — jau vairs ne?
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:September 17th, 2008 - 12:14 pm
(Link)
Es sāku domāt, ka uz manis līdzīgs karmisks parāds karājas. Arī par braukšanu vilcienā uz lidostu. Tikai, šķiet, ka Briselē. Tikai man kontrole nepatrāpījās.
From:[info]eermaniitis
Date:September 17th, 2008 - 09:12 am
(Link)
biju šogad Drēzdenē

ņe skažu za vsju odessu, bet imho tas ko deva viena vakara apskate - standarta vācu pilsētiņa (ņemot vērā ka Austrumvācu un ņemot vērā, ka nobombardēta praktiski 100%)

tās 4-9 vecās mājas, kas ar poļu viestrādnieku palīdzību atrestaurētas un palikušas no karaļa vasaras rezidences (tāda vācu Rundāle) nav to vērts lai turp dzītos speciāli - ja nu vienīgi iekļautu maršrutā kā vakara pitstopu

viss pārējais no karaļa mājām atšķirīgais ir vai nu padomjiski sociālistisks vai moderni kapitālistisks - efektu atstāj daudzās pamestās mājas - tāv tukšas un pamestas praktiski centrā

vai sociālistiska strādnieku daudzstāvu māja (labākas nekā rīgā) un plastmasas logi ;)
[User Picture]
From:[info]prieks
Date:September 17th, 2008 - 09:28 am
(Link)
oi, nafig nebrauc uz drēzdeni
jau nu 5 melakmeņu mājas apskatīt
From:[info]eermaniitis
Date:September 17th, 2008 - 09:34 am
(Link)
nu božņica turpat netālu ar ir ;)
[User Picture]
From:[info]prieks
Date:September 17th, 2008 - 10:15 am
(Link)
fraukirche labi var apskatīt arī internetā
tā tur pūļi, pūļi vien
bet ja kompānija laba, visur labi
From:[info]eermaniitis
Date:September 17th, 2008 - 10:18 am
(Link)
nai - nebrauc tūrisma sezonā ;)

es biju maijā - laiks pat ļoti patīkams i pūļu nekādu (praktiski un salīdzinājumā protams) ;)

nez kā ar pašu operu - tā jau ļoti populāra, bet diez vai šulcam patiks dzīties uz drēzdeni, lai apmeklētu operas izrādi

bet otrā krastā foršs vasaras dārzs pie paša tilta - un zālītē var pasēdēt krastmalā kad krēslo ;)