Likantropiskās · piezīmes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Otro reizi tikos ar savu "lietus zirgu" Auci. Nedaudz pavadas mētāšanas, tad rikši, rikši, rikši aplokā - rikši ar pavadu rokās, rikši pavadu mētājot, rikši pinot bizītes krēpēs, rikši bez apaušiem, rikši ar aizvērtām acīm un izplestām rokām....un pirmais mirklis lēkšos. :) Pāris reizes izlidoja kāja no kāpšļa, bet Auce pēc lūguma balsī uzreiz jauki stājās - mazliet amizanti gan, jo instruktore teica, ka viņa esot no tiem zirgiem, kurus parasti neviens nevarot apstādināt. Bet, ja kāds no sirds grib apstāties - kāpēc gan to tūdaļ nedarīt? :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2010, 19:40, [info]lenora commented:
un rikšī bez kāpšļiem?
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2010, 19:43, [info]vilkate replied:
To vēl nemēģināju, bet nākamreiz gan.
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2010, 23:40, [info]inese_tk replied:
par lēkšiem
lēkšot sākumā, vismaz man, bija vieglāk vispār bez kāpšļiem. jo, ja kāja netiek turēta pareizi, tad tie kāpšļi tur kratās, tirinās, maucās pa daudz virsū kājai vai krīt nost. ērtāk ir manliekas bez - iebraukt kā tā kustība vispār notiek, sākumā turoties vienkārši ar šenkeli un ceļiem un, kad kautkāda skaidrība ir gūta, tad mēģināt ar kāpšļiem un visiem pareizajiem papēžiem uz leju bla bla bla :)
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2010, 23:49, [info]vilkate replied:
Re: par lēkšiem
Būs jārauga, paldies par padomu. :) Šie lēkši bija vien aploka malas garumā un eksperimentāli, lai es nogaršotu, kāda tad tā kustība ir, īstā mācīšanās būs maķenīt vēlāk. Tomēr bez kāpšļiem gribu gan mēģināt, nevēlētos visu savu komfortu tiem piesaistīt - it sevišķi Īpašās Neveiklības Brīžos, kad papēdis izkaras cauri kāpslim un tad ņem un izkraties ārā no tā. :D
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry