Likantropiskās · piezīmes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Brīdī, kad lietus dēļ vairs neredzēju riepas, ap kurām vadīt Auci, sapratu, ka nodarbība jāpārtrauc. Neskatoties uz to, bija jautri - "Aucīt, ej uz priekšu, lūdzu" - "...." - "Auciiiiii..." - vai, piemēram - "Aucīt, griezies pa labi, lūdzu." - /zirgs iet pa kreisi/ - "Auce!!!" (un intensīvas pārdomas, ko tieši izdarīju nepareizi).
Uz beigām jau sāka palikt stipri labāk, bet, kā jau teicu, es neredzēju riepas, ap kurām viņu vadīt. Tikai nolecot dubļos sapratu, cik esmu izmirkusi un nosalusi (drēbes pārģērbjoties varēju izspiest kā slapju dvieli), tāpēc slava instruktorei, kura mani un divas daiļavas, kuras atbrauca līdzi iepazīt apstākļus, lai pašas pievienotos atkarīgo pulkam, aizveda līdz pat Juglai. Es viņu mīlu, nudien.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 26. Maijs 2010, 00:38, [info]inese_tk commented:
klau, a cik maksā viens treniņš?

zinu, ka viņu mājaslapā ir cenu lapa, bet visa tur esošā informācija neatbilst šī brīža reālajai situācijai.

[User Picture]
On 26. Maijs 2010, 00:50, [info]vilkate replied:
Ja neesi kluba biedrs, kas nozīmē ls20 gadā biedra maksu, tad treniņš ir ls15. Ja esi, tad Ls10, bet ar abonamentu, kas maksā ls40 mēnesī, ir vēl lētāk, jo tas nozīmē piecas nodarbības, tātad, apmēram ls8. Spēles ar zirgu - laikam ls5.
* * *
[User Picture]
On 26. Maijs 2010, 10:07, [info]lenora commented:
Patvaļīgā virzienmaiņā lielākoties vainīgas ir kājas. Zirgs iz rbīvības dzīvnieks - ies tur kur ir brīvība, ja kāja kurai vajag norādīt virzienu vējā plīvo brīvi (kā tas daždien gadās ar manējo :/), tad zirgs bez sirdsapziņas pārmetumiem var izdomāt iet arī uz to pusi, jo nejūt, ka tu gribi, lai viņš iet uz otru.
[User Picture]
On 26. Maijs 2010, 11:51, [info]vilkate replied:
Tieši kājās arī bija problēma. Līdzko atcerējos par tām piedomāt, kļūdu īpatsvars ievērojami samazinājās.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry