Zero tolerance - Top kastroliskās izvirtulības [entries|archive|friends|userinfo]
Vikings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| :: Bildes :: Iepukstēt :: adm :: Komentāri :: Dienas padoms :: ]

Top kastroliskās izvirtulības [13. Jan 2011|23:09]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Baraviku/mežcūkas/stirnas/pupiņu/svanetijas sāls/bazilika/nedaudz majorāna zupa
Jau visa māja smaržo un man ir patiesi grūti neatteikties no principa negaršot ēdienu, pirms tas ir gatavs.

UPD. Viens man te kliedz, ka uz nakti ēst ir slikti, un ka deguns esot pilns ar siekalām no tā, kā smaržo.
Papildinu - garšo dievīgi, ar drupinātām/grauzdētām mandelēm un nedaudz svaigi maltiem melnajiem pipariem.
Linkierakstīties līkumā

Comments:
From:[info]unpy
Date:13. Janvāris 2011 - 23:48
(Link)
Svanetijas sāls ir kas?
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:13. Janvāris 2011 - 23:50
(Link)
Gūglējam....
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:13. Janvāris 2011 - 23:51
(Link)
Done....
From:[info]unpy
Date:14. Janvāris 2011 - 00:02
(Link)
Aha. Skaidrs. Cilvēkiem gan patīk izpendrīties un mēģināt līdzcilvēku galvas piebāzt ar kaut kādiem pilnīgi viņiem nevajadzīgiem īpašvārdiem. Ceru, ka pēc 10 min. nosaukumu "Svanetijas sāls" būšu jau aizmirsis:))
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:14. Janvāris 2011 - 01:10
(Link)
Mani tas maz uztrauc ibo pats reizēm mēdzu "izpildīties"...nākamreiz uz šo neuzraušos :)
[User Picture]
From:[info]str
Date:13. Janvāris 2011 - 23:51
(Link)
kkas diezgan garšīgs, kas ir no Gruzijas
/ man arī ir
From:[info]unpy
Date:14. Janvāris 2011 - 00:03
(Link)
Aha. Sagūglēju - nevar cilvēki vienkārši pateikt "garšvielu mikslis no Gruzijas", nevar!:))
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:14. Janvāris 2011 - 01:13
(Link)
Nu nekas es- tagag sākšu izpildīties ar matokee, breadfruit etc...
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:13. Janvāris 2011 - 23:49
(Link)
Labu apetīti!
Kas ir svanetijas sāls?
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:14. Janvāris 2011 - 09:18

google atbild

(Link)
Named for Svaneti, the mountainous region of Georgia where this blend originated, this blend is now popular throughout Georgia and is used much as chefs in the States would use pre-packaged seasoning salt. There is nothing ordinary about this blend however, as the Georgian's typical flair for spicing shines through with notes of caraway, coriander, fenugreek, Tellicherry black pepper, garlic and chile combined exquisitely on a base of sea salt. Try it on roasted red potatoes for a real treat. Svaneti salt enhances any form of red meat from tenderloin to Philly cheese steak.
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:13. Janvāris 2011 - 23:53
(Link)
Kārtējo reizi gadās tā, ka dzīvoju vismūžlaimīgi bez kādām noteiktām zināšanām, tad uzzinu ko jaunu [kā, piemēram, šodien pirmoreiz dzirdēju par Svanetiju] un šeku reku, atnāku mājās, bet te vikings priekšā un par Svanetijas sāli runā. Tas tak kkāds vienotais informācijas tīkls, ka es saku.
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:14. Janvāris 2011 - 09:16
(Link)
Nu labi, piedod! :D
[User Picture]
From:[info]la_cumparsita
Date:14. Janvāris 2011 - 02:32
(Link)
kad f/a atdosi?
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:14. Janvāris 2011 - 09:15
(Link)
Būsi vecrīgā šodien kaut kad?
[User Picture]
From:[info]la_cumparsita
Date:14. Janvāris 2011 - 09:47
(Link)
Jā, līdz diviem.
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:14. Janvāris 2011 - 09:51
(Link)
aaaaaa, labi, mēģināšu parādīties uz to laiku.