|
Marts 3., 2020
Comments:
griķi regulāri piedzīvo deficīta fāzi dēļ kaut kādiem neražas gadiem
bet, starp citu, man neskatoties uz bērnības traumu (man reiz māsa spieda ēst ieskābušus vakardienas griķus) un to, ka armijā griķi bija pusdienās katru trešo dienu (līdzās makaroniem un glumai kartupeļu biezputrai no saldētiem kartupeļiem), šodien viennozīmīgi garšo, kopš es atklāju to pagatavošanas metodi uzbriedinot, nevis vaŗot. bet no minētās smakas var izvairīties, izvēloties kvalitatīvākus putraimus vai skalojot pirms pagatavošanas
Izklausās mazliet (khem) uzmundrinoši, varbūt ir jāmēģina uzbriedināt. Bērni labprāt ēd griķus un opis mēdz viņiem tos pagatavot. Un nē, tā smaka patiešām nav TIK traka kā bija skolas ēdnīcā, un esmu pagaršojusi arī. Ēst jau var, bet nepatīk tik un tā. Tāpat es arī jūtu smaku visiem tiem spilveniem, kas ar griķu sēnalām pildīti, lai gan citi saka, ka nav aromāta.
Man ļoti patīk arī griķu soba nūdeles, šur tur var dabūt |
|
|
Sviesta Ciba |