Vīpsnas Kakts - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 3., 2020


[info]dienasgramata20:57
griķi regulāri piedzīvo deficīta fāzi dēļ kaut kādiem neražas gadiem

bet, starp citu, man neskatoties uz bērnības traumu (man reiz māsa spieda ēst ieskābušus vakardienas griķus) un to, ka armijā griķi bija pusdienās katru trešo dienu (līdzās makaroniem un glumai kartupeļu biezputrai no saldētiem kartupeļiem), šodien viennozīmīgi garšo, kopš es atklāju to pagatavošanas metodi uzbriedinot, nevis vaŗot. bet no minētās smakas var izvairīties, izvēloties kvalitatīvākus putraimus vai skalojot pirms pagatavošanas

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba