Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 12., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:57

(26 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:13. Decembris 2019 - 11:43
(Link)
Nu protams, ka audzinātājas to bērnu sodīt nevar. Un te jau nav runa par neaudzinātību, bet iespējams par diagnozi. Jo tas bērns var sēdēt blakus un pildīt kādu uzdevumu un pēkšņi bliezt otram, kas tieši tāpat savā nodabā darbojas. Pat, ja otrā pusē viņam nosēdina pieaugušo, to nevar paredzēt un novērst.
Un pie nav skolnieki, tie ir 4 un 5 gadus veci bērneļi, kāda kolektīva izrēķināšanās :D
Jā, mans vīrs arī ir devis maniem dēliem atļauju sist pretī (es īsti neatbalstu, bet ne par to).
From:[info]piecis
Date:13. Decembris 2019 - 11:58
(Link)
Vecumam šajā ziņā nav nozīmes. Gudrākā/smukākā/līderīgākā meitene var pateikt tā, ka saproti uz visiem laikiem. Stiprākais džeks var nolikt pie vietas tāpat bez problēmām fiziski. Pie tam 4-5-gadnieks huligāns stipri ātrāk sapratīs reālās robežas un iespējams kļūs par pieņemamu sabiedrības locekli nākotnē.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:13. Decembris 2019 - 12:06
(Link)
Nē.
Stiprākais džeks ir ar viņu sakāvies vairākkārt, un patiešām nopietni (tā, ka tā huligāna māte pat satraukusies).
Tas nepalīdz. Viņš nesaprot cēloņsakarības, viņš acīmredzot nespēj pretoties impulsam. Es atkārtoju, mēs nerunājam par izlaistu palaidni.
Kā jau augstāk komentāros minēja, ir kāds procents cilvēku, kas nav un nebūs pieņemami sabiedrībai. Es pieņemu, šis bērns varētu iekrist tajos procentos.
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:13. Decembris 2019 - 15:05
(Link)
Pēc rakstītā izklausās pēc puikas ar uzmanības deficīta sindromu. Vecāki, iespējams, neko nedara, jo paši nezina, ko darīt. Es redzēju vienu raidījumu ar Jo Frost, kur viņa palīdzēja tikt galā ar puiku, kas nemitīgi klapēja savu mammu. Varbūt iesaki tai mammai, lai viņa paskatās šos raidījumus. Youtube ir, te piemērs https://youtu.be/z7SgHVfOpow .
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:13. Decembris 2019 - 15:32
(Link)
Kā tad. Es viņai ieteikšu :D
Es nedomāju, ka viņai interesē supernanny.
ļoti iespējams, tajā ģimenē kas nav riktīgi, varbūt pati klapē bērnu.
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:13. Decembris 2019 - 16:00
(Link)
Ja viņa pati klapē bērnus, ko tad var gribēt no tāda bērna. Es, kad skatījos tos raidījumus, pati dažkārt gribēju kādam sīcim pa galvu sadot. Līdz brīdim, kad sapratu, ka viņa vecākiem pofig/viņi nezina, ko ar to sīci darīt u.t.t. Šādi bērni ir paaugstinātā riska grupā kādreiz kļūt noziedznieki. Un tad cietušais var būt jebkurš- tā ir viņu sava veida atriebība sabiedrībai, kurai par viņu pofig.:(

> Go to Top
Sviesta Ciba