Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 25., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:04

Man liekas, ka manas papīru kārtošanas afēra būs vienkārši afigiķeļnijs piedzīvojums.

Vakar biju savā riktīgajā nampārvaldē. Tur es vispirms dabūju zināt, ka joprojām nav neviena, kas man parakstītu izziņu, ka man nav parādu. Tādas personas viņiem nav kopš gada sākuma.

Tas ir tā - mēnesi atpakaļ uztaisīja Rīgas apvienoto apsaimniekotāju kantori ar atsevišķiem iecirkņiem katram rajonam. Par citiem es nezinu, bet Kurzemei tātad mēnesi nav, kas paraksta papīrus. Pat tādus, kā šitāda grāmatvedības figņa (es gan nesaprotu, kāpēc tādu papīru nevar parkstīt grāmatvedis, kas redz +/- situāciju, bet nu tas jau tik tā.. turklāt loģika nav mana stoprākā puse).

Bet tas nav viss. Izrādās, ka man kautkādā 2006.gadā esot bijis jāpāslēdz kautkāds līgums, kas nav pārslēgts. Es saku gavno-vapros, kur man jāparakstās? Bet reka tā arī nevar. Jo jauno līgumu jaunajam kantorim aī nav. Un jauno veidlapu jaunajam kantorim arī nav. Un vispār, bez tā līguma man arī neviens izziņu par to, ka man nav parādu - to arī nedos. Un vispār viņiem vajag vēl vienu papīru no manis (kas man nebija līdzi). Un grāmatvede beigās konstatē, ka manējais pēdējais maksājums nav ienācis (ko es 5dien izpildīju). Tā kā biju šito situāciju paredzējusi (vismaz šito), biju paņēmusi līdzi bankā apstiprinātu maksājuma uzdevumu. Un ko man grāmatvede saka? Nēnē, tas viņai neder, viņa tikai pārbauda "pēc datora" (!!!).

Gāju ārā no nampārvaldes un balsī smējos. Man priekšā tātad vismaz divas (visticamāk - trīs) nempārvaldes apmeklēšanas reizes. Neskaitot tās divas, kuras jau tur biju. VIENAS SŪDA IZZIŅAS dēļ.

Akjā, mana astroloģe mani brīdināja, ka šis gads man paredzēts ļoti nopietns un viss notiks ļoti lēni, būs daudz aizķeršanās un procesu buksēšanas. Oj, tātad katrai iestādei ierēķināt četrus apmeklējumus, ko? Vienu nedēļā? Nu tad ko, moš līdz vasarai šitā padarīšana būs nokārtota, ko?


(6 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]chimera
Date:25. Janvāris 2011 - 10:39
(Link)
mums visa procesa aizvilkšana līdz galam aizņēma nepilnus divus mēnešus, bet dzīvoklis ir namā-bārenī, kam nav ne nampārvaldes-aizgādnes, ne apsaimniekotāja, kas procesu tomēr mazliet atviegloja.

bet vispār pizģec!!
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:25. Janvāris 2011 - 11:40
(Link)
tad patiešām vajag gatavoties uz sliktāko iespējamo scenāriju..
(nopūta)
(žesc)
[User Picture]
From:[info]actuale
Date:25. Janvāris 2011 - 13:18
(Link)
tu pat nevari iedomāties, kas notiek manējā kantorī
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:25. Janvāris 2011 - 14:32
(Link)
pastāsti!
[User Picture]
From:[info]actuale
Date:25. Janvāris 2011 - 17:52
(Link)
jāuzēd uwas xmas cake, jo skaidrā prātā to nevar
[User Picture]
From:[info]kjeerpis
Date:25. Janvāris 2011 - 18:03
(Link)
Mums arī te tāpat viss apstājies pie zemes grāmatas. Kad strādāju, tad jau tās iestādes nav iespējams izstaigāt. Bet, kad nestrādāju, es nevaru to summu samaksāt. Un tas viss process ar tām izziņām no vienas iestādes, uz otru un atpakaļ utt., man liekas tik murgains un nesaprotams, ka nespēju iesākt.

> Go to Top
Sviesta Ciba