viinodzinja ([info]viinodzinja) rakstīja,
@ 2008-06-09 04:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: thirsty
Mūzika:dziedu skalji ;P

riits
jo vairaak seit pavadu laiku, jo vairak saprotu, ka tomer vairak esmu radita Latvijai.. ja satiec vieteejo, kurs protams smaidiis tevi satiekot, nav nozimes vai paziistams vai nee, vins gaidis ari no tevis sajuusmu un prieku vinju satiekot, vienaldziiga sejas izteiksme ir jau kaa liels apvainojums un necienjas izradisana :D .. un ar manu biezho ciniskumu un vienaldzigo attieksmi jasaka, ka nav tik viegli te dzivot.
ertak notiekosho butu verot no malas, kaa teatrii vai kino, skaties, kas apkart notiek, pasmejies un tad aizej prom.

taa jau dikti forshi izbaudit to plashumu, kas te ir, satikt smaidoshos cilvekus un vispar dazhadibu, saprast, ka ir tik daudz iespeju un atliek vienigi kko pasham sakt bidit un kustinat un tad jau viss notiksies..
lidz ar to mani dazhreiz kaitina tas amerikaanju slinkums, vinji tik biezhi suudzas, ka kkas nepatiik, suudzas par dziivi, skolu, neiisto meerci chiizburgerii... un man pilnigi zel paliek, ka vini nemaz neapzinas kaa viniem seit ir paveicies un cik plashas iespeejas tiek dotas. briiziem tiesaam liekas, ka vinji tik cer vinneet savas loterijas kadu masiinu vai miljonu un ka viss vnk tiks pienests uz paplaates.
ziniet kaa valdiiba risina ekonomiskas problemas?? vinji izleema pieskjirt nedaudz naudas katram amerikaanim, kas veelas.. mans draugs, piemeram, sanjema 300$ tapat vien, jo ekonomikas kriizes laikaa tachu japieskjir nedaudz naudinja katram... (!?)

un veel man gribas iepljaukaat tos nejeegas, kas domaa, ka Latvija ir Afrikaa :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_kinky_
2008-06-09 14:27 (saite)
kad brauksi pie mums?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]viinodzinja
2008-06-09 15:06 (saite)
nakamnedelj 2dien buusu klaat :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?