vienaldziigaa ([info]vienaldziigaa) rakstīja,
@ 2006-03-09 01:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sievieshu diena! ;))
he hee-baac nu riktiigi chau bija iisteniibaa
no riita es pieceelos ar sajuutu,ka skola mani negaida
SMs Aljai-dodamies uz centrinju kaajaam-es nez kaadaa sakaraa uzvilkusi vakarkletu-vispaar chau-jau bez alkohola
gaidiijaam,kad mums dos zinju par tabljetkaa-nesagaidiijaam-aizvilkaamie uz Rimcjiku peec visiisha! ;D
Iznjeemaam visiiti Forum cinemaa tualetee-velkamies nekaadas-nu iisteniibaa jau visiitis vismazaakais bija.. ;)) Iisti nevareeja redzeet!
Hmm un tad Stokmanaa ejot cari piikstuljiem kaut kas saak piixteem-mees kondishon un manaa sominjaa tukshaa visiisha pudele-apsargs atrod pudeli un nonjem etikjeti dod man atpakalj-es saku,ka man nevajag-es jau ar laba biju! ;D Alja staav malaa un reec...
Bet tas jau ir tikai Dublis Nr.1 :))
iisteniibaa man visu laiku bij kauns un es biju diezgan skaidraaka par Alju-es teicu,ka nevaakshu vinju-bet beigaas tik un taa sanaaca vaakt! ;))
njaa.. un tad mees smejoties un atgainjaajoties no apsarga dotaas tukshaas pudeles izskreejaam aaraa no Stokmana-he hee-cilveeki protams taa diezgan iecjekoja! ;))
Gaajaam uz Rimiiti-tjip peec eedamaa-Alja saka vajag arii Amor-tam akcija-tikai 0.99Ls
Nopirkaam sierus 3 veida,saldeejumu un Amor-njez kapec kasee seedeeja dzjex,kas par mums diezgan iereeca! ;))
He hee-tad mees stacijas laukumaa izeedaam-es- rankforas kreemsieru, vinja-saldeejumu... Taadas-dikti labaas.. :)
Njaa... Un gaajaam uz makdonaldu iznjemt Amor..
He hee-izslaajaam no "restoraana" un pieturaa uzskreejaam virsuu krustmaates draudzenei-es uzreiz meegjinu savaakties un teelot,ka viss okki-bet visu laiku nepamet sajuuta,ka var taksh redzeet-es taa raadu-shii ir mana draudzene Alexandra-a shii galiigi nesavaacas-smejas taa,ka gandriiz jau vaartaas pa zemi...
nju jaa.. nav gan! ;))
he hee-kad es sapratu,ka peec iespeejas aatraak ir jaatvadaas-gruuti bij vinju savaakt,jo vinja visu laiku smeejaas.. :)) A es nezjeeliigi veeleejos notiities..
Hmmm.. kaapjam lejaa pa tunelja kaapneem un Alja uz pakaljas...
Baac-kaut kaa uzstuteeju vinju un tad mums ienaaca praataa gjeniaala domaa-piezvaniit Rihiitim-njaaa.. Shis piekrita muus savaakt pusseptinjos pie Origo pulkstenja un tad mees gaajaam uz pieturu,jo bijaam "labas" un 40 min nebija,ko dariit.. Ieraudziijaam kaadu mana pirmaa puisha klasesbiedreni-gaajaam aiz vinjas un skalji kaut ko runaajaam par manu pirmo-shii mazliet noluureeja... :))
Tad seedeejaam pieturaa-Alja skalji raudaaja un es vinju apkampusi.. njaaa.. Izskatiijaamies diezgan incanti un man vajadzeeja cjuraat... Tad nu taa iisteniibaa kaut kaa dabuuju vinju liidz forum cinemaa un aizgaaju uz tualeti-tikmeer vinja pazuda... Un es intuiicijas vadiita vinju atradu pie Origo pulkstenja! ;)
Kur muus gaidiija nopietnais Rihiitis...
beidz-nu nesauc to par aizraujosho piedziivojumu-tas bija vienkaarsh chau! ;))
njaa.. Rihiitis izskatiijaas ne visai sajuusmaa-lai neteiktu,ko vairaak...
Nu un tad nu mees taa braucaam-shoreiz vinjsh mashiinu vadiija neierasti mieriigi prieksh vinja-lai gan man tik un taa vilka uz korkji..
es aizmuguree aizmigu,kameer Alja pilnaa kaklaa raudaaja un Atjeedzos tik ,kad mees bijaam uz juurmalas shosejas-pie Luluu picas-kur Alja bija iegaajusi tualetee..
Hmm.. tad es turpinaaju guleet... Vinja-cik noprotu-visu laiku vaariijaas un bija apkampusi Rihiiti,kas veelaak aizvizinaaja muus liidz muusu maajai..
Un tad man vajadzeeja ciiniities ar vinju,lai dabuutu iekshaa maajaa-kur bija mani krushi... Es uztaisiiju teejinju un vinja pamazaam nomierinaajaas un aizgaaja pacjucjeet-veelaak gan atbrauca vinjas mamma un sanaaca neveikls tusinjsh,jo Alja neatbildeeja uz vinjas zvaniem.. ;)
bet beigas daudz-maz normaalas- man tik kauns no taas krustmaates draudzenes-ko es neizbeegami satikshu..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?