vienaldziigaa ([info]vienaldziigaa) rakstīja,
@ 2006-01-18 20:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
njaa Miiljuminj veelies palasiit? ;)~~
Nju tad uzraxtiishu Tev ko iipashu! ;)
Tuukstoshiem tumshi zili taurenji paceelaas spaarnos un tobriit es apjautu,ka esmu zaudeejusi Tevi...
Sajuutu virpulji un izmisums... Dzelonjstieples paari manai maigajai dveeseliitei.. Aukstums un karstums-liesmas aptveera sirsninju un iegruuda mani bezdibenii...tobriid apjautu,cik svariigs tomeer biji man-Spiitniecei,Kakjenei,Mezjonei un tomeer vaajajai sievietiitei.. Es izdziivoshu-nezaales neizniixt! Un tam taapat reiz bija jaanotiek-balstoties uz to,ka miilestiiba ir tikai vienpuseeja... Da ko gan es zinu?
Tanii briidii kaut kas saluuza manii,kaut kas nomira un kaut kas dzima no jauna-jaa- vareetu pienjemt,ka mana dziives bilde tobriid bija melnaa kraasaa..
tad es piegaaju pie mieriigaas juuras un meegjinaaju taalumaa saskatiit sauli-saule grima juuraa-kraasojot to oranzji dzeltenos un saartos tonjos...
njaa.. Tu biji prom-tur taalees..-pazudi kopaa ar sauli... Par sauli es neskumu-taa riit atkal atnaax..
Turklaat iestaastiiju sev,ka Meeness man patiik labaak! ;) Pasmaidi Meenestinj-ko atkal raadi savu druumo sejas izteixmi-man taa jau skumji- a tavas izvalbiitaas acis un valjaa atveertaa mute situaaciju nu nemaz neuzlabo! Gaidiiju zvaignes,bet atnaaca maakonji un atnesa sniegpaarslas.. jau ziema..-bet es veel biju iestreegusi vasaraa-kameer skatiijos tajaa virzienaa,kur Tu aizgaaji...
tad es pienjeemu,ka katra sniegpaarsla ir kaa kriitosha zvaigzne un saaku veeleeties veeleeshanaas-tik daudzas veeleeshanas- krita uz zemes un paarklaaja to ar maigu,baltu segu un bilde atkal mainiijaas..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?