Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[4. Feb 2009|08:35]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man ir kāds plāns. Es to visu laiku atlicinu. Varētu teikt, ka es taupos. Man ir plāns aizbraukt uz savas bērnības vietām, kas ir otrā Latvijas galā. Gribu pastaigāt pa veco skolu, izstaigāt visus pagalmus un nostūrus, kur esmu dauzījies pirmsskolas vecumā un pirmajās klasēs. Es tur biju pirms dažiem gadiem un bija forši, bet es biju tikai caurskrienot. Es nepastaigāju visur, kur gribēju. Es zinu, ka labās lietas manā atmiņā ir labākas, nekā tās varbūt izskatās šobrīd. Ciema veicis, kurā pirku limpeni un končas un stāvēju garā rindā pēc maizes tagad izskatās pavisam citāds, lielais kalns, no kura braucu ar ragavām izskatās niecīgs. Bet tas nekas, es gribu redzēt. Es zinu, ka tas zināmā mērā sagrautu manas bērnības atmiņas, bet es aizbraukšu un visu apstaigāšu, kad atradīšu kādu kompanjonu un brīvu nedēļas nogali.

Lai gan nevar saprast, varbūt es visu laiku vienkārši dzīvoju ar šādu neīstenotu plānu galvā, lai saglabātu savas atmiņas tādas, kādas tās ir. Varbūt tiešām nav vērts? Es gan domāju, ka man vienkārši nav attiecīgas kompānijas, ar ko es to varētu sekmīgi un pilnvērtīgi izdarīt, jo tas nav draugu tusiņš ar aliņu rokā un nepacietīgiem draugiem, kas negrib uzkavēties tik ilgi pie kāda neizteiksmīga koka vai grāvja. Bet vienam arī negribās nesties tādu gaisa gabalu.
Linknopel mani

Comments:
From:[info]b_bumbuls
Date:4. Februāris 2009 - 14:25
(Link)
DRaugie ar nepacietību un aliņiem točna, nē. Vienam pašam būtu ok. Bet vot kādu bērnības draugu, ar kuru pirki tās limonādes un končas, paaicināt un kopā to atmiņu taku izsoļot būtu paisam kruta.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:4. Februāris 2009 - 14:29
(Link)
labāk ne. kad esmu saticis tā laika draugus, tas ir bijis visai neveikli. nezinu, kāpēc. laikam pārāk ilgs laiks pagājis kopš tiem laikiem.
From:[info]b_bumbuls
Date:4. Februāris 2009 - 14:33
(Link)
Mja. Pārāk ilgs laiks varbūt ir pagājis, bet esmu droša, ka atmiņas palikušas.
Jebnu brauc ta viens pats.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:4. Februāris 2009 - 14:39
(Link)
brauciens būs. kad, nezinu, bet būs.
From:[info]b_bumbuls
Date:4. Februāris 2009 - 14:46
(Link)
:)
Nogatavojies esi?
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:4. Februāris 2009 - 14:48
(Link)
ziemā nē. vasarā gan būšu gatavs.
From:[info]b_bumbuls
Date:4. Februāris 2009 - 14:48
(Link)
gūd.
From:[info]phz
Date:5. Februāris 2009 - 14:41
(Link)
Rekomendēju ņemt līdzi draugu - fotogrāfu. Viņam, domāju, nebūs iebildumu uzkavēties pie koka vai grāvja.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:5. Februāris 2009 - 15:25
(Link)
labāk veselu reportieru grupu. foto+video, varbūt vēl kāda eks-peks intervija.
From:[info]pikaso
Date:8. Jūnijs 2009 - 13:29
(Link)
ja vien jau neesi izdarījis, jautājums: vai esi gatavs salauzt sirdi? atmiņas nesabojāsies pavisam noteikti, drīzāk sāpēs un būs skumji, ja kaut kas būs nolaists, iznīcināts, vai pretīgi pārmainīts. tas padara spilgtākas atmiņas un uzdzen riebumu pret pārmaiņām uz kādu brīdi.
turklāt - tādas vietas labāk apmeklēt vienam. sentimentu, atmiņas staigājot pa vecajām vietām var saprast gandrīz jebkurš, bet neviens tās neizjutīs tieši tāpat kā tu.