Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[12. Apr 2023|09:22]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar Jūtūbē pie Kaca pamanīju, ka Čičvarkins taisa labdarības pasākumu Ukrainas atbalstam:
https://www.youtube.com/watch?v=yeXBaZVgJq0

Arī TVNET jau raksta:
https://www.tvnet.lv/7751638/krievijas-uznemejs-cicvarkins-jurmala-rikos-labdaribas-vakarinas-ukrainas-atbalstam-dalibas-maksa-10-000-eiro

Visvairāk man interesē, kurš uz šo pasākumu ieradīsies. Tas, protams, būtu skaisti, ja pamatā ierastos Latvijas russkojazičnie. Bet ir aizdomas, ka šādu ļautiņu tur nebūs vispār. Bet varbūt tomēr? Varu iedomāties Pugačovu vai Galkinu vai pat Avenu varu iedomāties, vēl kādu bēgli, nezinu, cik naudas ir tai bijušajai JRT raškas aktrisei, bet varbūt tā tur iederētos. Tiešām amizants pasākums. Ļoti interesanti būtu redzēt viesu sarakstu. Uz latviešu auditoriju tas laikam pat nemaz nav tēmēts, jo pagaidām organizatori informāciju par šo nemaz pie mums neizplata. Varbūt pagājušajā gadā uz Latviju pārbēgušie "liberālie" raškas pilsoņi varētu piedalīties? Nu, tie, kuri brauc te ar raškas numuriem un jūtas šeit kā mājās.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:12. Aprīlis 2023 - 16:01
(Link)
Hehe, tieši domāju, varbūt ierakstīt cibā un salīdzināt, kā, piem., rīkojas tāds Č. un, kā - Avens. Nemanu A raujamies ziedot ukraiņiem :D (taču manu viņu Latvijas medijos, kuros vietējie redaktori un "žurnālisti" izvēlas viņu apskatīt nevis kā sankcionētu personu, bet gan kā par vnk džeku, kurš dzīvo Latvijā - ko viņš ēd, kādas drēbes nēsā un, kā pavada savu brīvo laiku? Lūk, tas ir besīgāk, nekā kaut kāds Č. Jūrmalā)

(vēl ir arī tā, ka LV bāzētie no Krievijas bēdzēji ir visai mobili un braukā šurpu-turpu pa Eiropu un štatiem, tamdēļ Č. auditorija būs konkrētā strata vispār, nevis konkrētie, Latvijā bāzētie deguni.

Jā, LV neko nemāk iesākt ar ļimonāriem, nav mums tādas pieredzes. Paralēlās realitātes eksistē ne tikai mikrorajonos, bet arī elitārajos namos (cenšos nedomāt, kā Maskava ir feodalizējusi LV politisko vidi, sveiciens AŠ2 u.c. - pat, ja mūsu vietējā politiskā elite, tāpat diemžēl zem RU*).

Kā arī interesanti, kāpēc tādi Pīlēni, kuriem gada apgrozījums ir daudzdesmitos miljonu, nenāk klajā ar līdzīgām iniciatīvām? Ukraiņu karavīriem zeķītes un borščiņu nes vietējās zeltenes tandēmā ar ukraiņu bēgļu zeltenēm, apziņotām feisbuka grupās. Lai gan varbūt es vienkārši neesmu pamanījusi un Gaiļu ģimene, Jaunupi, Leiškalni vai Šķēles ir ierīkojušas savās fazendās diskrētas rekreācijas iestādes ukrainas bēgļu bērniem un karā cietušajiem..

* 1) varētu veidoties elite, bet daļa to, kas aug intelektuāli/materiāli kaut kādā brīdī izvēlas emigrēt no Latvijas uz citām valstīm konduktīvākas vides dēļ (skat. zinātniekus, kultūras darbiniekus, dažādu jomu ekspertus, kuri nav heteroseksuāli u.c.)
2) Tādā ziņā man patīk Staķa manierīte, kas spēj iesaistīties dialogā, pārstāvēt savu pozīciju un to arī iemiesot, nevairoties. Izkāpt no mūžīgā upura lomas, un rīkoties proaktīvi, nevis tikai mūžīgā reakcijā uz citu radītiem kairinājumiem. Manuprāt, šis ir pagrieziena punkts, lai sāktu augt mūsu pašu elite, augšgaliņš tepat uz vietas (ja vien vēlēšanās neiebāzīsies atpakaļ labi zināmajā, ērtajā kulītē pie ūsainajiem kolhoza vēzīšiem).)

[User Picture]
From:[info]katzenjammer
Date:12. Aprīlis 2023 - 21:55
(Link)
Čičvarkinam jau ir bijuši vairāki šādi pasākumi gan Monako pie Nikas Belocerkovskas, gan Londonā. Cik saprotu, auditorija ir emigranti.