Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[3. Mar 2022|15:09]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Noskatījos lielu čupu video ar sagūstītajiem krievu zaldātiem. Virkne secinājumu. Bet galvenais ir tāds, ka, manuprāt, pie visa vainīga un par visu atbildīga ir vate. Nevis viņu nelīdzsvarotais vadonis, bet gan tie, kas to visu ir pieļāvuši un no kurienes šis vadonis ir radies. Ne šodien, ne vakar, bet no paša sākuma.

Gribētos arī zināt, cik daudzi Krievijā atbalsta šo karu. Lūk, manuprāt, diez gan uzticams avots (pēc 13.minūtes):
https://www.youtube.com/watch?v=Pnkxnks7r0Y
no kura var uzzināt, ka 58% Krievijas sabiedrības atbalsta Krievijas karadarbību Ukrainā. Bet vienlaikus gandrīz visi ir par labām attiecībām ar Ukrainu. Tāds tipisks loģikas trūkums vateņiem. Nevajadzētu arī domāt, ka atlikušie 42% ir pret karu. Domāju, ka vairumam no šiem viss un visi ir pie kājas. Pret karu gan jau ir labi, ja katrs piektais. Kā, diez, ir Latvijā? Mans minējums ir, ka karu atbalsta vismaz 20% sabiedrības. Tas, ir, precizēju - vismaz 20% ir par mieru, bet atbalsta Krievijas rīcību uzsākot karu. Jā, loģiski. Jo tas nemaz nav karš, bet miera misija, kurā tiek uzbrukts tikai militāriem objektiem, bet no uzbrucēja puses zaudējumi ir "0", šķiet, līdz pat 4.kara dienai. Bet tas, kur bombardē pilsētu dzīvojamos masīvus... nu, tas ir paši ukraiņi tur savējos spridzina. Jā, skaidra lieta. Domāju, ka ne mazāk kā 20% Latvijā tieši tā arī domā. Tāds ļoti optimistisks cipars no manas puses. Bet es tomēr gribētu redzēt kādus statistikas datus.

Varētu šo to pateikt par mūsu pašmāju sūdugalvu-bokseri, bet laikam jau viss ir pateikts. Dumjākais jau, ka tādu nemaz te nav tik maz. Pazīstu vēl dažus it kā sakarīgus cilvēkus, kuriem galvā, izrādās, ir kakas. Bet laikam jau tādi ir katrā sabiedrībā. Gan vienkārši ciema dumiķīši, gan ciniski nelieši un nodevēji, gan vienkārši pozētāji, kam poza ir svarīgāka par pašu viedokli. Konkrētais klauns, domāju, ka ir pieskaitāms pirmajai kategorijai.
Linknopel mani

Comments:
From:(Anonymous)
Date:3. Marts 2022 - 16:47

Aptaujas rezultāti par Ukrainu

(Link)
Factum aptauja:

https://reitingi.factum.lv/
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:3. Marts 2022 - 17:17

Re: Aptaujas rezultāti par Ukrainu

(Link)
Pateicos!

Tiešām tuvu manam minējumam.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:3. Marts 2022 - 18:51
(Link)
Krievi tiešām ļoti mīl visus savus kaimiņus, tāpēc domā, ka matuškas paspārnē visiem būs daudz labāk un, ja ne gluži all out, tad vismaz aplinkus simpatizē Krievijas imperiālismam. Mans labākais krievu draugs un viņa ģimene visi ir tādi. Vienmēr, kad sanāk kāda pasēdēšana un parunāšana, daudz atceras labos padomju laikus, kad visiem bija darbs, nebija bomžu un bija kaut kāda ideja un tādā garā. Viņi ir labticīgi labticīgi kretīni, kuri uzskata, ka krieviem ir teju Dieva dots mandāts savākt visus pazudušos dēlus un meitas zem sava gādīgā spārna. Brīnās ko es tāds naciķis, cenšas pārliecināt cik labi būtu draudzēties ar Krieviju. Un tie nav kaut kādi bidlas, kas tirgo cīgas centrāltirgū. Rocīgi, izglītoti cilvēki.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:3. Marts 2022 - 20:33
(Link)
Redzi, ar to arī mēs atšķiramies.
Man arī ir putinisti radi, bet lai viņi manā vai manas mammas vai agrāk viņas vecāku klātbūtnē atļautos sākt stāstīt par labajiem padomju laikiem, būtu jānotiek brīnumam, jo labi zina mūsu nostāju, ir dzirdējuši. Ja jāsatiekas bērēs, tad vienkārši necilā nacionālos jautājumus vai politiku.
Bet Tu ļauj lai tevi apdirš un vēl par draugu apdirsēju sauc:) laikam Tevis bieži piesauktā zeku morāle.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:3. Marts 2022 - 21:59
(Link)
Eh.. ko? jau teicu, ka viņi mani par naciķi saukā, jo es viņiem regulāri maucu virsū savu pozīciju. Ir bijuši baigie verbālie mahači ar visiem tajā famīlijā un ar pašu korišu vienreiz jaungada svinību dzērumā pat nedaudz pa seju viens otram iedevām.:D
Dabiski ka ne es ne viņi šo tēmu necilājam regulāri, jo mūsu attiecības cilvēciskā līmenī ir pārāk labas, lai visu to sagandētu dēļ šīs ideoloģiskās robežšķirtnes. Nedomāju, ka mēs tādi vienīgie un ja jau tu pat saki, ka arī strīdaties par šo tēmu, tātad ķe samije raki.