Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[16. Dec 2020|08:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:16. Decembris 2020 - 15:57
(Link)
Tu tā arī neatbildēji, ko darīt, ja šie slimie turpina aktīvi izplatīt vīrusu. Neko neuzmanās, staigā apkārt, masku nevelk un vīrusa izplatība tikai palielinās. Jāļauj tiem saslimušajiem izplatīt vīrusu? Paļauties tikai uz saslimušo godaprātu, ka sēdēs mājās un pašizolēsies? Zinām jau, ka tas nestrādā, ja ierobežojumu nebūs, tad šie aizies uz darbu, uz veikalu uz bāru, uz sporta nodarbību un vēl pie radiem aizbrauks. Tad kāds ir tavs priekšlikums - kas būtu jādara valstij? Vai pareizi sapratu no tava iepriekš rakstītā, ka neko nevajag ierobežot? Vienkāršī izplatām vīrusu un viss?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Decembris 2020 - 17:50
(Link)
Man liekas mums ir dažāda izpratne par to, kas ir šis vīruss un kā tas darbojas.

Nedarbojas, ne tikai saslimušo godaprāts, bet arī ieviestie aizliegumi. Skat. slimnīcas.

Kas jādara jau uzrakstīju iepriekš.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:16. Decembris 2020 - 18:04
(Link)
Kas ir vīruss, un kā tas darbojas, ir cits jautājums, varam parunāt arī par to. Tu tikai visu laiku izvairies (jau, šķiet, trešo reizi) no viena un tā paša vienkāršā jautājuma - ko valstij darīt ar cilvēkiem, kas apzināti pārkāpj visus noteikumus un masveidīgi izplata vīrusu? Vai tu baidies pats to skaidri un gaiši uzrakstīt, ka valstij nekas nav jādara un vīrusu var mierīgi izplatīt uz vella paraušanu? Tā arī uzraksti! Katram taču ir tiesības uz savu viedokli, tas taču ir tavs viedoklis, vai ne? Vai arī nav?
Tad arī var iet pie nākošā jautājuma - "kas ir vīruss un, kā tas darbojas".
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Decembris 2020 - 19:17
(Link)
Pirmkārt, un galvenokārt, nekādu aizliegumu un sodu. Tālāk var runāt par detaļām. Tava vēlme piesiet mani pie viena veida atbildes, ko pati uzraksti, īsti nebūs godīgi, jo situācijas kopš gada sākuma bijušas dažādas, fakti, info apjoms par notiekošo visu laiku mainās, tāpēc piesiet sevi pie ļoti striktas vienas atbildes, kura nav mana, es negribu.

Mani interesē, kas, kam un kā Tavuprāt jānotiek?

Kas ir šis vīruss un kā tas darbojas lūgtum paskatīties pie jau iepriekš dotā kunga Kumina, lai saprastu ko par to domāju. Diezgan tuvu maniem uzskatiem.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:16. Decembris 2020 - 21:38
(Link)
Paga, es redzu, ka tu apšaubi to, ko šobrīd dara ārsti un valsts kopumā, tāpēc vēlos no tevis saprast, kas, tavuprāt, būtu jādara citādi. Tikko secinājām, ka tu esi pret jebkādiem aizliegumiem un sodiem. Tātad, skaidrs, ka pie šādiem nosacījumiem vīruss izplatīsies ļoti strauji. Un ko tālāk? Ārstu un valsts nostāja ir, ka tad veselības aprūpes sistēma būs pārslogota un nevarēs nodrošināt pat pamatfunkcijas cilvēku ārstēšanā. Cilvēki slimos un mirs vairāk, nekā vajadzētu. Kāds tad ir tavs piedāvājums, kas būtu jādara? Es neko tev te piesiet nevēlos, gribu, lai tu pats noformulē savu viedokli. Ja jau tu kritizē, tad būtu tikai godīgi, ka tu piedāvātu arī kādu virzienu, kā būtu darīt pareizi. Vai ne tā? Pagaidām tu tikai atkārto vienu frāzi, ka neko nevajag aizliegt un izvairies no konkrētām atbildēm.

Gan jau es kādreiz paskatīšos tos tavus video no Internetiem, bet vai tad tu pats nespēj noformulēt savu viedokli, tikai likt kaut kādus linkus?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Decembris 2020 - 21:56
(Link)
Kā jau teicu, mums ir dažādas izpratnes par vīrusu un situāciju. Un kā rādās Tev galīgi nepatīk, tas ko saka ārsti un epidemiologi, ka aizliegumiem nav pamata(Baringtonas deklerācija). Ne tikai, bet tur ir labi uzrakstīts un to parakstījuši tūkstošiem ārstu un zinātnieku no visas pasaules. https://gbdeclaration.org/

Apgalvojums "Cilvēki slimos un mirs vairāk, nekā vajadzētu." manuprāt ir pārspīlēts. Attiecīgi, viss pārējais ir lieki. Ja negribi lasīt deklerāciju un dakteru, doktoru sarakstu, tad populārzinātniski to var klausīties pie jau pieminētā Kumina, kad ir laiks.

Esmu uzdevis tikai vienu jautājumu, jau divas reizes, bet atbildes joprojām nav.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:16. Decembris 2020 - 22:16
(Link)
Jā, pēc maniem 7 komentāriem ar jautājumiem man beidzot no tevis ir sanācis izspiest kaut kādus divus Interneta linkus, pretjautājumu un 2 skopas frāzes, ka nekas nav jāaizliedz un, ka mans apgalvojums "manuprāt ir pārspīlēts". Tagad man jāskatās video, jālasa kaut kāda deklarācija un jāatbild uz tavu jautājumu. Varena diskusija, kuru turpināt laikam būtu sevi necienīt.

Varu tev atildēt tik pat dinamiski un lakoniski, kā tu man - slimiķiem ir nevis jāizplata vīruss, bet jāizolējas. Ja viņi to nespēj vai atsakās darīt, valsts var aktīvi rīkoties, lai viņi to darītu. Tādejādi dažu deģenerātu dēļ nav jācieš visai sabiedrībai.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Decembris 2020 - 22:57
(Link)
Ok.

Lai Džā tev dod spēku pieņemt manu viedokli, kā es pieņemu tavējo. Enter.
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:16. Decembris 2020 - 20:35
(Link)
Viņš ir viens no tiem, kas piepirž sabiedrisko transportu, palaiž sīvo koncertā :)

“Nekādu aizliegumu, viss notiks brīvprahtīgi”, vaii tad tev nav skaidrs? :D
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Decembris 2020 - 20:40
(Link)
Nomaini bildi, izskatās kā apdirsies :).

Jāaizliedz - nekas. Uzmanīties ar savu veselību, neiet slimam, ja iet, tad ar masku(kā Japānā). Tev ar raksturīga vēlme runāt citu vietā, esi precīzs, ja citē.
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:16. Decembris 2020 - 22:17
(Link)
Neaiztiec Haroldu!
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Decembris 2020 - 22:59
(Link)