Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[22. Maijs 2020|09:40]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar biju divās zīmīgās vietās - RIMI veikalā un pirmo reizi pēc vairāku mēnešu pauzes arī trenažieru zālē. Pie dramatiskā fiziskās formas krituma šoreiz nepakavēsimies, bet pakavēsimies pie ļaužu uzvedības izmaiņām sabiedriskās vietās. Mans secinājums ir tāds - ja tuvāko mēnešu laikā mums nebūs būtisks Covid inficēto skaita pieegums, tad mūs ar visu šo pandēmijas lietu ir krietni appisuši. Liela daļa cilvēku uzvedas tieši tāpat, kā pirms Covid ienākšanas Latvijā.

Vēl viens appisiens ir ar tām visām palīdzībām cietušajiem no pandēmijas. Te jāpiemin lauksaimnieki, grupa Brainstorm, kultrūras nozares pārstāvji Rīgas Ģinama un noteikti daudzi citi, par ko es neko nezinu. Ja kāds no uzskaitītajiem saņems kaut kādas kompensācijas, tas būs konkrēts appisiens, par kuru maksās visa sabiedrība un, kas man vairāk svarīgi - maksāšu es. Ar sliktākiem ceļiem, augstākiem nodokļiem, sūdīgāku veselības aprūpi, vēl cītīgāku attieksmi no VID u.t.t. Man arī nav skaidrs, kāpēc valstij būtu jāmaksā Arēnai Rīga un Gors par negūto peļņu. Varu daļēji saprast, ja konkrēti cilvēki ir palikuši bez darba, tad kaut kādus iztikas līdzekļus nodrošināt uz īsu brīdi varbūt ir attaisnojami, bet vienkārši piķot kaut kādai izklaides industrijai par viņu negūto peļņu neliekas pareizi. Manis pēc, variet šo izklaides industriju vispār amputēt.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:22. Maijs 2020 - 12:49
(Link)
Es cerēju, ka vismaz pandēmija uz drusciņ ilgāku laiku izskaudīs to pretīgo paradumu spiesties citiem virsū, sevišķi rindā uz kasi, bet skuju. Viss kā pirms tam.

Intereses pēc vari apskatīt, kas jau saņem dīkstāves pabalstu no sabiedrības naudas. Reliģiskas organizācijas tai skaitā, nu vai nav skaisti :)
From:[info]polija
Date:22. Maijs 2020 - 12:58
(Link)
piekrītu par otro rindkopu..