Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[10. Okt 2019|21:29]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
From:[info]polija
Date:11. Oktobris 2019 - 07:46
(Link)
nēnu, ja cilvēks 1) tiešām sāk kko darīt , viņš var sev saskādēt. Vai arī labākajā gadījumā, vnk jēgas nebūs no treniņa. Da es pie fizioterapeita, kad gāju, ar savu bērn&ratstaipīšanas rezultātā sačakarēto muguru, izrādījās, ka es pat vēdera presi nemāku pareizi taisīt, jo tā kā man mugurkauls nav pilnīgi taisns, tad es automātiski taisu drusciņ, drusciņ šķībi. Nu presi sakačāt, protams, var arī šķībi taisot, bet mugurai tas var nepatikt.
Tur protams, jautājums, vai tiešām vajag individuālu treneri vai pietiek arī ar sakarīgām grupu nodarbībām. Pie tam, vrb, ja tomēr 10x kāds līdzi paskatās, 11ajā cilvēks pats to var darīt, arī sevi nenotraumējot..
2) nu beibe mok ir iedomājusies kaut kādu kruto mērķi, ko grib sasniegt - nezinu - sešpaka, vai 10kg svara nost vai hz kas nu vēl cilvēkiem ienāk prātā, un tad vrb šķiet, ka bez persōnīgā trenera tas ir nesasniedzams mēŗkis?
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:11. Oktobris 2019 - 10:48
(Link)
Taisnība jau daļēji ir, cilvēkam, kurš ir pilnīgs iesācējs ir nepieciešams padoms un kāds, kas pastāv klāt un piekoriģē visas darbības. Vienu reizi, otru reizi, varbūt pēc mēneša vēl kādu reizi, bet ne jau tā, ka katru reizi cilvēks trenējas tikai ar Personālā Fitnesa Trenera palīdzību. Tie PFT arī baigie kretīni, nevis māca trenēties, bet tieši pretēji, visu sarežģī, lai cilvēku uzsēdinātu uz adatas, lai cilvēks neiemācītos trenēties patstāvīgi, bet visu laiku izmantotu viņu maksas pakalpojumus.
From:[info]polija
Date:11. Oktobris 2019 - 20:01
(Link)
Lūk tas gan varētu būt tiešām speciāla klubu politika! Jo nu come on - atnāks cilvēks, 5x viņam visu izstāstīs un ko pēc tam? :D Nav jau TIK daudz to gribētāju, lai visu laiku jauniem visu stāstītu..

Bet nu man patiesībā par klubiem bija acis kubā par faktu "viena apmeklējuma cena". Tb tā cena ir uzlikta tāds kosmoss, ka cilvēkam, kurš kaut vai 4x mēnesī plāno atnākt uz to klubu, ir lētāk pirkt abonementu (ari imho neadekvātās cenās), un pat nav tādi 1-2h apmeklējumi vai tml, kas būtu lētāki.. Bet cilvēki maksā, un tie klubi ir pilni un visi, kas tur iet, noteikti domā, ka viņi ah**** rūpējas par savu veselību.