Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[15. Jul 2019|21:14]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Skatos, ka viena otra pamuļķe atkal ir devusies izjādē uz sava jau sen nosprāgušā kroplā neeksistējošās problēmas zirga:
https://www.tvnet.lv/6724923/helsisms-gruti-diagnosticejama-psihiska-slimiba

Rodas sajūta, ka konkrētajai personai kāds maksā algu par šādu jaunu problēmu izdomāšanu. Diemžēl rakstā teiktais un loģika ir lietas, kas nepārklājas un nesavietojas. Reiz jau izteicos par šo tēmu:

http://klab.lv/users/veed_logs/317497.html

... tāpēc atkārtoties laikam nebūtu nekādas vajadzības. Bet man ļoti gribētos noskatīties video, kurā resnie, tizlie un stulbie šī gada pļāpu pasākumā "Lampa" stāsta sabiedrībai par to, kā un kāpēc veselīgums nav veselīgs. Šis te pasākums:
https://www.facebook.com/events/637538916730794/

Raksta autores Andas Ķ.-U. profilā fēcebukā ir apskatāmas arī šo skaistuļu bildes no konkrētā pasākuma. Malači! Ja būtu pieejams video, es pat atrastu popkornu un jautru noskaņojumu, lai pavērotu šos "intelekta gigantus" un nožēlojamos liekuļus. Tas taču ir tik brīnišķīgi, ja tev kāda visai netīkama izskata resna bāba ar acīmredzamām veselības problēmām vai kāds kusls plikpauris stāsta, kā būt veselīgiem vienlaikus nopeļot rūpes par veselību (kā jau teicu, loģiku te meklēt nevajag).

Jā, pie viena, kāds varbūt zina, kur bez maksas var noskatīties filmu "Apgāztā mēness zīmē"? Kaut kā esmu palaidis šo garām. Kino laikam jau vairs sen nerāda bet Shortcut par maksu vēl neesmu psiholoģiski gatavs.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]pikaso_
Date:15. Jūlijs 2019 - 22:28
(Link)
interesanti, ka iekš straumes nav..
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:15. Jūlijs 2019 - 23:07
(Link)
atkal mani ir piečakarējuši :(