Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[5. Apr 2019|00:39]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:5. Aprīlis 2019 - 11:53
(Link)
Es varu iztēloties apsēstus cilvēkus, kas varētu atbilst tanī rakstā aprakstītajam, bet dzīvē nevienu tādu nepazīstu. Manuprāt, autore pārspīlē ar šīs problēmas izplatību mūsu sabiedrībā. Ja gribētos pa zinātnisko, tad vajadzētu konkrētus kritērijus un pētījumu, kur sabiedrībā N% cilvēku atbilst šiem kritērijiem, bet rakstā nekā tāda nebija.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:5. Aprīlis 2019 - 12:08
(Link)
Īsti arī nav skaidrs raksta vēstījums - ko darīt? Nesportot? Sprotot ar mēru? Cik daudz tas ir? Ēst jebko vai vispār neko? Jādzer alus no plastmasenes?
Vienkārši bezjēdzīgs savārstījums.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:5. Aprīlis 2019 - 12:29
(Link)
Es pieņemu, ka vēstījums ir īpaši nepārdzīvot, ja šad un tad viena no tām piecām reizēm izkrīt, vai arī uz nedēļu aizbraucot ceļojumā nodoties ceļojumam, nevis domāt par to kā kompensēt pazaudēto fizkultūru. Kad es biju tīnis, tad man mammai bija Pola Brega grāmatiņa Badošanās Burvestības, un tas trakais tur rakstīja kā viņš lidmašīnā lidojuma laikā soļo pa aili šurpu turpu, jo fizkultūra.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:5. Aprīlis 2019 - 12:43
(Link)
Man arī bērnībā bija viena šī autora grāmata. Neatceros gan neko daudz no tā, kas tur bija rakstīts. Ar kaut kādu sardeli un pannu uz vāka.

Bet, kā jau pats izteicies, šī problemātika šķiet ļoti pārspīlēta. Varbūt varētu pajautāt arī sirds un asinsvadu slimību ārstiem, ko viņi domā par pārlieku lielu uzmanību pret veselību Latvijas sabiedrībā. Vai tiem ārstiem, kas strādā ar resnajiem bērniem, kuru skaits ir visai liels salīdzinot ar vēl nesenu pagātni. Diez vai rakstā minētās lietas ir tās, par šobrīd būtu visvairāk jāsatraucas.