Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

5. Apr 2019|00:39

veed_logs
Ik pa laikam gadās izlasīt kādu pastulbu rakstu, bet tik klaju idiotismu tiešām sen nebiju lasījis:
https://www.tvnet.lv/6561429/dzisanas-pakal-nemirstibai-helsisma-biedejosa-seja

Lasot nācās pārliecināties, ka publicēšanas datums tiešām nav pirmais aprīlis un, ka raksta autore un "RSU pētniece", kas minēta rakstā nav vis kādi "intelekta giganti" no cehs el vē vai līdzīga tipa huiņas, bet gan pretendē uz nopietna raksta statusu. Ja tiešām šis nav joku raksts, tad izsaku savu izbrīnu par tik daudz klišejām, kas ir ņemtas es nezinu no kurienes, šķiet, ka no murgiem pašu galvās. Arī argumentu trūkums ir tik uzkrītošs, jo to vienkārši nav. Izskatās, ka kāds ir izdomājis problēmu un par to uzrakstījis rakstu viduvēja vidusskolnieka spriestspējas līmenī. Kopā tiek samestas kaut kādas frāzes un viens ar otru nesaistīti fakti, kas neveido nekādu kopēju domu, tikai kaut kādas nesaprotamas emocijas. Vai tas ir kaut kāds mazvērtības komplekss, kas radies vērojot cilvēkus, kas ir gatavi dzīvē nodarboties ar sportu un ievērot veselīgu dzīvesveidu? Tiešām tik vienkārši?

Esmu diez gan daudz apgrozījies dažādu sportisku cilvēku vidū un es pat attālināti neatpazīstu pilnīgi nevienu no klišejām, kas šajā rakstā tiek attēlotas kā reālas problēmas. Katra rindkopa šajā rakstā ir pilna ar sūdu. Vienkārši pārsteidzoši. Vai tiešām eksistē cilvēki, kas nenopērk savam bērnam zābakus, jo jāmaksā par sporta zāli? Vai tiešām māte ejot uz aerobiku vienkārši aizmirsīs izņemt bērnu no bērnudārza? Tiešām? Cik daudz tādu cilvēku procentuāli ir mūsu sabiedrībā? Varbūt labāk tādi, nekā tie, kas 30 gadu vecumā mirst no sirds un asinsvadu slimībām, atstājot aiz sevis bērnus bez vecāka? Kāds vispār sakars kaut kādam Persijas līča tējas nedzērājam ar jebko? Amizants ir ievadrindkopas uzstādījums, kurā par upuriem tiek saukti cilvēki, kas skrien krosiņu, pretstatā alkāniem, kas strebj alu no plastmasenes. Principā labs raksts, lai noliktu gan tekstu, gan tā autorus no galvas līdz kājām, bet ir jau vēls un naida nepietiks. Žēl, jo varētu arī pagānīties nopietnāk.

Starp citu, es šobrīd trenējos ~5x nedēļā. Laikam esmu galīgi slims. Pilnīgi un galīgi. Diemžēl neatbilstu nevienai no minētajām klišejām. Pat nezinu, ko man tagad darīt. Ēst sūdu un dzert alu no plastmasenes? Tiešām negribas. Varbūt vairāk jāskatās TV un jālasa visādi ziņu portāli, lai atrautu sevi no domām par fizisku izkustēšanos?

Vēlāk:
Rakstu vēl smieklīgāku padara fakts, ka šodien raksta virsrakstā vārds "helsisms" ir nomainīts pret "veselības fašisms". Ak, jūs, fašisti nožēlojamie! :D
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..