Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[19. Jul 2018|11:32]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Iepriekšējā ieraksta sakarā ar prieku lasu Konkurences padomes viedokli par CSDD:
http://www.delfi.lv/bizness/biznesa_vide/konkurences-padome-tehniskas-apskates-funkcija-jauztic-ari-autoservisiem.d?id=50225997

Gan jau vakardienas CSDD nozīmēšanās ir mazliet saistīta ar šodienas paziņojumu. Atbalstu tehniskās apskates nodošanu privāto uzņēmēju rokās. CSDD var turpināt savu rūpalu, bet, lai sāk konkurēt brīvajā tirgū, tad paskatīsimies, kas no tā visa sanāks. Reizēm jau CSDD nekaunība sāk kaitināt. Viņu sociālās kampaņas, kuras man nez kāpēc saistās ar kokaīna Steņdžu, kurš, savukārt, man vēl joprojām ir gaišā atmiņā ar pozitīvisma kampaņām un liekulīgajām vaimanām par Irākas bērniem (Dombura raidījumā). Tāpat kaitina CSDD peļņas rādītāji siltumnīcas apstākļos un, piemēram, "nodeva par nodokļa iekasēšanu" (valsts iestādē!). Tas nozīmē, ka tu aizej uz valsts iestādi (CSDD) un, par to, ka vēlies samaksāt nodokli tev vēl ir jāsamaksā nodeva.

Paskatīsimies, kas no tā visa sanāks.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]scope
Date:19. Jūlijs 2018 - 11:46
(Link)
Par to nodevu - CSDD ir kasieris, kas iekasē naudu valsts budžetā, bet no tā iekasētā viņiem nepaliek nekas. Par TA atkal cita summa, kura arī pa tiešo nepaliek CSDD, sanāk, ka par tiem dažiem EUR no katra maksā algu kasierēm.
[User Picture]
From:[info]scope
Date:19. Jūlijs 2018 - 11:48
(Link)
Tas gan nenozīmē, ka es nevēlētos nemaksāt šo nodevu par nodevu, kā arī nodevu par piedalīšanos satismē piešķiršanu.

Piekrītu, ka nav normāli, ka CSDD ir daļu turētājs kabatas SIA, kas veic apskati (tas laikam no 90-tajiem tāds veidojums vēl palicis, līdzīgi kā "privātā" iela stāvvietai pie CSDD un savi autoservisi pie TA stacijas).