Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[10. Nov 2017|19:54]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mans iecienītākais komiķis (stand up comedy žanrā) noteikti ir Džordžs Kārlins. Bet skatos, ka Luijs C.K. ar saviem aktuālākajiem jokiem ir veicis labu izrāvienu uz godpilno otro vietu:
http://apollo.tvnet.lv/zinas/komikis-luijs-c-k-apsudzets-onanesana-kolegu-prieksa/812871

Šeit būtu vietā atzīmēt, ka TVNET un Apollo raksta teksts dienas laikā tika mainīts uz feminīmi politkorekto virzienu, ko var izspriest pat no raksta komentāriem. Pats raksts laikam ir ņemts no šejienes:
https://www.nytimes.com/2017/11/09/arts/television/louis-ck-sexual-misconduct.html

Bet pateicoties Luijam uzzinājām arī, ka kaut kur Amerikā darbojas kaut kādas neglītas komiķsievietes. Tas arī nav maz.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:10. Novembris 2017 - 23:11
(Link)
dafaj, dokladivaj, kāds ir maskulīni nepolitkorektais virziens, mani patiešām interesē
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:11. Novembris 2017 - 00:29
(Link)
Sākotnējo raksta tekstu no galvas, protams, neatceros, bet divas nianses atceros ļoti labi. Tāpēc arī tas viss man likās tik ŗēcīgi.

Pirmā - par pirmo epizodi ar divām komiķsievietēm numuriņā. Sākotnējā raksta versijā bija minēts, ka Luijs uzaicinot abas komiķes uz savu numuriņu palūdzis atļauju izvilkt savu krānu un padročīt. Tās neesot iebildušas, jo esot domājušas, ka tas ir joks. Bet tas nebija joks (vai tomēr bija :D ). Aktuālajā TVNET=Apollo raksta versijā par atļaujas prasīšanu vairs nekas nav minēts.

Otrā - par dročīšanu zvanot pa telefonu. Aktuālajā TVNET=Apollo versijā tiek apgalvots, ka Luijs esot dročījis telefonsarunas laikā ar kādu citu komiķsievieti. Sākotnējā TVNET=Apollo raksta versijā gan bija teikts, ka šai sievietei esot licies, ka Luijs sarunas laikā dročī, to viņa arī esot zinojusi presei. Manuprāt, tur ir visai būtiska atšķirība. Man varbūt arī daudz kas liekas, kad es dzirdu kaut ko telefona otrā galā. Aktuālajā raksta versijā par to vairs nekas nav minēts.

Principā tas viss ir izlasāms sākotnējā NY Times rakstā, kura links ir pievienots. Pašā raksta sākumā.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Novembris 2017 - 09:30
(Link)
OK, paldies. NY Times raksts arī bija pirmais un vienīgais, ko es biju lasījusi.

Bet tad sanāk tā, ka tu uzskati, ka neprecīza informācijas atspoguļošana, norādot precīzi, kas "liekas" un kas ir "fakts" ir sievišķīga? Piemēram, tu apgalvo, ka tvnet-apollo raksta maiņu var noteikt pēc komentāriem (kas obv tā nav, jo cilvēki var komentēt arī, piemēram, to, ko izlasījuši NY times) un pasniedz savas atmiņas kā faktu (nevis, teiksim, ieliec skrīnšotu vai kādu citu pierādījumu). Vai tas ir sievišķīgi?
Man nav nekādas informācijas par to, kāpēc apollo raksts ir mainīts un vai vispār, un es par to neizdaru secinājumus - tas ir nepolitkorekti un nesievišķīgi? Tu izdari secinājumus par to, kā raksturojama apollo raksta maiņa, pamatojot to ar ierobežotu informāciju (nevis, teiksim, ierakstītu interviju ar raksta autoru/redakciju) - tas ir politkorekti un sievišķīgi?
(Ja šie jautājumi ir aizvainojoši, sorry - pa lielam es vnk mēģinu noskaidrot, vai tu izmanto vārdus "sievišķīgs" kā noteikta īpašību/rīcību kopuma neitrālu apzīmējumu, vai arī tu izmanto to kā specifiski negatīvu apzīmējumu citu rīcībai, kas tev liekas muļķīga.)