Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[6. Jul 2016|22:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Biju dzirdējis, ka eksistē cilvēki, kas redzot uz ceļa nobrauktus mājdzīvniekus apstājas, lai tos novāktu no ceļa. Pats nekad kaut ko tādu neiedomātos darīt, lai gan braucu ar mašīnu regulāri un tādus zvērus uz ceļa novēroju bieži. Šodien braucot mājās nezinu, kāpēc, bet redzot uz šosejas uz pašas ceļa viduslīnijas svaigi nobrauktu kaķi, es to nevarēju tur atstāt. Apstājos un aiznesu malā. Gan kaķim, gan viņa saimniekiem no tuvējās mājas laikam nebūtu forši, ka to kaķi ātri vien izšķīdinātu pa ceļu. Laikam ir tomēr liela atšķirība ja redzi jau desmitreiz pārbrauktu zvēru vai tādu, kas tik pat labi pēc skata varētu būt nogūlies pasauļoties ceļa vidū. Kaķiem vispār mēdz būt vairāk dzīvību, nekā viena, varbūt es šim izglābu pēdējo.

Citās ziņās - šodien atkal papeldējos ar Gūlbīti. Nelaida mani peldēt, šņāca un lūrēja virsū, laikam gribēja, lai dotu tam maizi vai ko tamlīdzīgu, bet vēlāk tomēr palaida. Papeldējām kopā, bet es tomēr ar vienu aci šo pieskatīju - ja nu šis sadomā mani slīcināt. Domāju, mēs vēl tiksimies.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:6. Jūlijs 2016 - 23:22

nav gūūlbis, bet atsauca atmiņā:

(Link)
 photo rooster_zpswi1zgia9.jpg
[User Picture]
From:[info]grao
Date:7. Jūlijs 2016 - 08:02
(Link)
Pa Latvijas Radio kāds biologu onkulis teica, lai tā dara, jo pie tā beigtā kaķīša grib mieloties daudzas citas dzivbūtnes, un tādējādi tu pasargā dažas no nobraukšanas.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:7. Jūlijs 2016 - 09:14
(Link)
Kā autobraucējs nedaudz apšaubu tādu variantu. Neesmu novērojis, ka kāds ēstu nobrauktos. Arī divus zvēru līķus blakus neesmu redzējis (un, kur ir divi, tur varētu uzrasties trīs un tā līdz bezgalībai...)

Vienu reizi gan esmu redzējis 2 kaut kādus vanagveidīgos putnus ēdam nobrauktos. Tur varbūt arī bija reāla iespēja tos nobraukt. Bet arī tā, zem jautājuma, autobraucēji jau arī ne vienmēr ir tik dumji.
[User Picture]
From:[info]grao
Date:7. Jūlijs 2016 - 12:18
(Link)
Es īsti nezinu, tikai ticu, ko saka biologu onkuļi pa Latvijas Radio. Man ir aizdomas, ka tās citas dzīvbūtned ir mazāka izmēra un no braucoša auto nemanāmas, bet joprojām sabraucamas.