Viss ir labi un būs arvien labāk! - Ēšanas plāns! [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

Ēšanas plāns! [3. Okt 2014|08:38]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
From:[info]sursurs
Date:3. Oktobris 2014 - 10:50
(Link)
Nju ja Tev tīk tāda plānošana labāk nekā spontanitāte, Tev derēs..

Man mājās praktiski visu laiku ir gan kaut kādas pārslas (ja nu sagribas musli), gan divu veidu rīsi (brūnie - ja gribas prosta rīsus, un parastie - ja ar kko savārīt kopā), griķi, makaroni, pērļu grūbas (rihtīgi labais "fast foods" (es tā saucu to, ko var ātri&vienkārši uztaisīt)), milti, lēcas, manna, kukurūzas putraimi, pupiņas vai zirņi, saldētavā kāds gabaliņos sagriezts gaļas gabals, saldētie dāzeņi (brīžiem, kad nav laika vai vēlēšanās krāmēties ap svaigo dārzeņu mizošanu/vārīšanu, ātri gribas ēst, bet negribas pieštopēties ar Tevis minētajiem sūdiem), ledusskapī parasti ir olas, piens, kartupeļi, burkāni, bietes, u.c. dārzeņi.
Nemaz TIK daudz vietas tas viss neaizņem. Pie tam lielāks ieguvums par pirkšanu nezinu 5kg iepakojumos ir vnk pirkt tās lietas uz akcijām. Aptuveni monitorēt, cik kā ir plauktos, un tad redzot izdevīgu cenu iepirkt vienu vai pāris iepakojumus (tā vietā, lai pirktu to visu tikai tad, kad vajag jau gatavot).

Plāns gan der, ja dažkārt atverot virtuves skapīti vai ledusskapīti uznāk eksistenciālas pārdomas, par to vai labāk gribu griķus vai rīsus, vai kukurūzas putru. Tad vieglāk - plānā rīsi - značit rīsi.. :D Pašai vnk tās pārdomas nereti norezultējas "iegrauzīšu kaut ko, kamēr izdomāšu", kā rezultātā pieštopējos ar visādu džank fūdu (te nu vislabāk der variants, ka mājās tādu džanku vnk nav).
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:3. Oktobris 2014 - 12:12
(Link)
Jā, es arī nereti vēroju veikalā, kam ir atlaide. Ja kaut ko vajag, tad iepērku vairāk.