Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[24. Nov 2008|09:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]pirx
Date:24. Novembris 2008 - 12:32
(Link)
1. Vai tā ir Austrijas problēma, ka brazīlieši ir aizrāvušies ar citām lietām, nevis nodarbojas ar pārtikas ražošanu?

2. Tie kas vada un kontrolē pamatā uztraucas tikai par savu dzīves līmeni, līdz ar to sekas ir tādas, kādas un ir. Lai organizētu īpaši organizētu sektu ir nepieciešamas daudz pamatīgākas domāšanas spējas nekā šamiem piemīt.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:24. Novembris 2008 - 12:50
(Link)
1.Brazīlieši ir aizrāvušies ar citām lietām, jo piem., Rietumvalstu subsidētie pārtikas ražotāji ar dempinga cenām ir iznīcinājuši viņējos ražotājus. Austrijas (Šveices, ASV u.c.) koncerni izcērt Brazīlijas mūžamežus, kas maina klimatu un piemēslo ar ķimikālijām ūdeni. Līdz ar to brazīlietim neatliek nekas cits, kā ciest badu vai doties uz to pašu Austriju (ASV) strādāt. Un imigrācija jau IR Austrijas problēma. Tāpat kā klimata izmaiņas, kuras veicina šie paši Rietumvalstu koncerni. Brazīlija, starp citu, ir viena no lielākajām (ja ne pati lielākā) lauksaimnieciskās ražošanas valsts pasaulē, kura lielāko daļu produkcijas ražo Rietumvalstīm, kas lielu daļu no saražotā vienkārši izmet atkritumos, kamēr tajā pašā Brazīlijā kādi 20% iedzīvotāju regulāri cieš badu.

2.Tie kas vada un kontrolē jau ir sen sasnieguši visaugstāko dzīves līmeni, kādu iespējams iegūt materiālā ziņā. Tāpēc nav īsti saprotams, kādēļ vēl tik ļoti jācenšās visu nolaist vēl dziļākā pakaļā.