Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[9. Maijs 2012|22:01]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:9. Maijs 2012 - 22:38
(Link)
Ja par daudz žēlo, tad šie izlaižas un aizpeld savā šizofrēnijā arvien tālāk. Kaut kāds realitātes pieskāriens jau ir jāsniedz kā žēlīgajam samarietim (arī neesmu kristietis).
From:[info]unpy
Date:9. Maijs 2012 - 22:44
(Link)
Kā pats domā - vieglāk "urlu" iespēju robežās audzināt vai vienkārši aizskart, izejot uz atklātu konfliktu, vai viņu žēlojot kā nabagu?;))
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:9. Maijs 2012 - 22:59
(Link)
Es personīgi domāju, ka visnepareizākais ceļš ir ignorēt, tolerēt un nelikties ne zinis, jo tas jau ir darīts pārāk ilgi un rezultāts ir redzams.

Bet vispareizākais ir skolās mācīt vēsturi, kas šobrīd netiek darīts par attiecīgajām tēmām. Man nospļauties par vecajiem, man nepatīk, ka jaunajai paaudzei nav ne mazākās nojausmas, kur viņi atrodas, ko un kāpēc viņi svin vai nesvin. Šobrīd laikam galvenais russkojazičnās jaunatnes izglītotājs ir Krievijas TV. Un tas ir ļoti slikti.
From:[info]unpy
Date:9. Maijs 2012 - 23:16
(Link)
Tolerēšanas un ignorēšanas ceļš ir ļoti labs, manuprāt, jo īpaši, ja stāsts ir par gados jauniem cilvēkiem. Ļoti vienkāršojot, ja padomju vara būtu gana slīpēta un vienkārši ignorētu un tolerētu visus iespējamos neatkarības centienus, tad PSRS pastāvētu līdz šim brīdim, proti, pietiktu ar tā brīža masu mēdiju spēku, lai visus sarkanbaltsarkanos censoņus iztēlotu par prastiem, ļoti muļķīgiem un smieklīgiem tirliņiem, kā tas, starp citu, labi izdevās ar Helsinki86 dalībniekiem. Viena vēsture pret citu vēsturi mūsdienu informācijas laikmetā un nesalīdzināmos resursos jau no toč nepalīdzēs.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:9. Maijs 2012 - 23:31
(Link)
Ingnorēšanas sekas jau ir redzamas visapkārt. Pirms kādiem gadiem nebija ne urlu bantes, ne Krievijas karogu, tagad par to neviens vairs nebrīnās, tas jau tiek uztverts par normu. Daudz kas šobrīd tiek uztverts par normu, ko bija pat grūti iedomāties pirms gadiem 5, 10 vai 20. Kaut vai pēdējais murgainais referendums. Nav paredzams, ka šis virziens varētu mainīties.

Mani pat mazāk uztrauc russkojazično attieksme, mani vairāk satrauc pašu tautiešu attieksme. Galvenais jau pašam apzināties, kas tu esi, pārējie lai dara, kā zin, galu galā. Un ar to apzināšanos ir tā kā ir.


From:[info]unpy
Date:9. Maijs 2012 - 23:34
(Link)
Nuuuu...pirms kādiem gadiem nebija nedz geju, nedz vegānu, nedz musulmaņu. Kur bēda, kad tagad viņi visi ir?
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:9. Maijs 2012 - 23:39
(Link)
Nu, ir tomēr liela atšķirība starp gejiem un vegāniem un piektās kolonnas aktivizēšanos.