Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[6. Apr 2012|08:45]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]krii
Date:7. Aprīlis 2012 - 11:57
(Link)
Droši vien Tev taisnība, es neesmu par to nekad speciāli interesējusies. Dažādas treniņu programmas, arī internetā lasāmās, gan sola muskuļu masas pieaugumu (vīrietim) ar vidējo ātrumu 1kg/mēnesī, bet, ja Tu saki ka tas ir blefs, lai tā būtu.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:7. Aprīlis 2012 - 12:45
(Link)
Es priecātos, ja tu man piedāvātu kādu avotu, kas sola 1 kg muskuļu masas pieaugumu mēnesī (12kg gadā). Gribētu redzēt tās brīnumprogrammas. Jo varu tev teikt, ka tas IR blefs. Pieļauju, ka šie solījumi nāk no tiem ļautiņiem, kas vēlas kaut ko pārdot, kādu kārtējo super-trenažieri, kādu super-pārtikas-piedevu vai vēl kaut ko. Vai arī attiecas uz trenētiem atlētiem, kas uz laiku iz samazinājuši muskuļu masu un to strauji atgūst.

Ja uzaudzēt 12 kg gaļas varētu tik vienkārši kā 3x nedēļā gadu ejot uz trenažieru zāli, tad uz pasaules būtu ļoti daudz kultūristu un fitnesa modeļu.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:7. Aprīlis 2012 - 14:36

Re: Lūdzu!:)

(Link)
Palasīju. Tur gan nav ne miņas no brīnumainajām treniņprogrammām vai veidiem, kā sasniegt šos rezultātus. Un arī paši autori kaut kā nepārliecina.

Tas, ko es vēlos pateikt ir, ka tas cilvēks sākotnējā rakstā tik īsā laikā nevarēja uzaudzēt tik daudz muskuļu kg. 2x ilgākā laikā posmā tas vēl būtu reāli. Tā ir cilvēku maldināšana. Cilvēki saskatās tādas bildes internetā, sāk trenēties un tad ir ļoti vīlušies, lai gan trenējas un ēd pareizi, bet brīnumainās pārvērtības nenotiek. Lai nebūtu vilšanās vajadzētu tomēr rēķināties ar objektīvo realitāti. Muskuļi tiešām neaug tik ātri.

Man jau prieks, ka cilvēki trenējas vai interesējas par tādām lietām, bet muļķot cilvēkus solot tiem brīnumus tomēr nevajadzētu.