Krustvārdu mīkla

Nezinītis Saules pilsētā

Anna Marija Levi

Nezinītis Saules pilsētā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mani mulsina tas, cik daudz es visu ko nesaprotu lately. I vsjo djivno mnje, i ljubo.
Nu piemēram. Manā pusdienkrogā nupat pie blakus galdiņa sēdošas meitenes (kundzes?) skaļi runā. Sākumā es drusku sarāvos, tad ieklausījos. Saturs tāds, ko, godīgi - es būtu varējusi tādā pat intonācijā un izjūtā arī teikt no sevis, nu šobrīd. Tas ir, nebūtu jau varējusi fiziski izteikt skaļi, bet nu spēju identificēties ar stāstītājas problēmām. Tonalitātē tomēr ieskanējās tāda nots, kas galīgi nepatīkamu to visu pārvērta, tā stāstītājas attieksme pret situāciju pavisam nelāgā gaismā nostājas.
Bet, kad nu es to esmu dzirdējusi no malas un saprotu kā tieši tas izklausās pateikts skaļi, man patiešām paliek kauns. Ka es vispār kaut kādās tādās kategorijās domāju. Ka es vispār esmu kaut kādā sakarā ar šādu situāciju. Cik visi gali nesaliekas kopā un cik es - svārstīga.
  • a kā man justies, ja, piemēram šādas ziņas rotā portālu headlines vienā gabalā? Ja es par to ņirdzu, esmu lepnības mākta maita. Ja es par to neliekos ne zinis un vispār ignorēju mass media, esmu asociāla, kategoriska un ignoranta.

    Vīrieti, esi «biezs» un interesants! (Sievietes atbild Rolandam) [76]
    Patrīcija
    Otrdiena, 17. jūnijs (2008)

    Redakcija saņēma desmitiem vēstuļu, kas adresētas Rolandam — ar ieteikumiem, pārdomām, pārmetumiem un arī žēluma pilnas.
    • a kāpēc ir tik grūti noticēt, ka tas uz tevi nekādā veidā neattiecas?
      katra, kam aktuāls Cosmo padoms, ir pati to pelnījusi.
      • Viss, kas mēdz skumdināt, ir tas, ka TAS kontents pieķēza kopīgo frekvenci un saceļ troksni, bez kura var iztikt un citādīgi posta apkārtni.
      • nu, ņe vopros.
        ne jau dziesma par to, ka uz mani tas neattiecas.
        ai, labi. veselīgāk uztraukties par krāsu pasi.
Powered by Sviesta Ciba