Krustvārdu mīkla

в кратце о главном

Anna Marija Levi

в кратце о главном

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
no pēdējā laika informatīvās plūsmas, pa īstam svarīga ir tikai viena ziņa, šī.
Tas nozīmē, ka 'viena likuma, vienas taisnības visiem' vārdā, lai kāda tā nebūtu, kam tā izdevīga un kāds ir tavs nodarījums - tevi drīkst nospīdzināt medikamentozi līdz nepazīšanai. Pēc tam vēl - mest Daugavā. Labāk būtu nošāvuši tad, lai nemokās.
Vot tas ir pizdjec, pa īstam.
Lai ko tas cilvēks ir sadarījis, neviens nevar būt pelnījis tikt sakropļots par nodokļu maksātāju naudu. Jebkuru naudu.
Saigona, bļaģ.
  • Redzi, figurē viedoklis (no daudziem esmu to dzirdējusi), ka Gulbis 'spēlē teātri'. Jo viņš ir ģeniāls profesionālis, trenēts kaujas mašīna, latviešu Džeisons Borns. Rūdīts drošībnieks, kas spēj itin visu. T.sk. prikidīties par garīgi slimu, lai radītu iespaidu par spīdzināšanu. To tad laikam arī dienasgrāmata mums vēstī.
    Neesot šaubu, ka viņš ir nodarbojies ar ne gluži likumīgām lietām (kas principā, droši vien ir taisnība). Tak jau, ka nav, manuprāt, tāda nozieguma, kas attaisnotu nozāļošanu ar psihotropām vielām, it īpaši, ja to dara valsts par mūsu nodokļu naudiņu.
    Man personīgi, esot redzējušai sazāļotus eksemplārus, nav lielu šaubu, ka šito džeku pikčkā ar tabļetkām. Tomēr, ja tā nav, un taisnība tiem, kas saka - tēlo Gulbis, tad sanāk, ka Kinoakadēmija Oskarus dod nepareizām personām. Nu nevarētu būt, ka mums ir savs Kevins Speisijs, zemessargs. Neticu.
    • bet es savukārt neticu, ka mums ir tāda sazvērestība un farkmakoloģijas speciālisti policijas struktūrās, pret kurām Slepeno failu FIB vienkārši nobāl
Powered by Sviesta Ciba