Krustvārdu mīkla

Kamēr jūs tur skaldaties par bērnu grāmatiņām

Anna Marija Levi

Kamēr jūs tur skaldaties par bērnu grāmatiņām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nemanāmi un klusi ir iestājusies "Diena, kurā mājsaimniecības pienākumus pilda Anna", ibio 

Pētījums: Pāri, kuri dala mājsaimniecības pienākumus, šķiras biežāk 

Oslo, 28.sept., LETA--AFP. Pāriem, kuri dala mājsaimniecības pienākumus, ir augstāks šķiršanās risks nekā ģimenēs, kur vairumu mājsaimniecības darbu paveic sievietes, liecina Norvēģijā veikta pētījuma rezultāti. Šķiršanās biežums pāriem, kuri mājas darbus dalīja uz pusēm, bija aptuveni par 50% lielāks nekā starp pāriem, kur visu darbu paveica sieviete. Pilns teksts
  • Secinājumi skaidri. Izglītība, spēja lietot galvu tam paredzētajiem mērķiem un ienākumu līmenis virs vidējā ir galvenais drauds tradicionālajām ģimenēm!

    Jau sen visādi gudrinieki teica, ka visas problēmas pasaulē rodas dēļ dzimumu līdztiesības idejām. Vēlēšanu tiesības, bļa! Da ej berz podu, bāba, un teic To Kungu, lai varam dzīvot ilgi un laimīgi!
    • It kā gana bieži šāda argumentācija -- nu, varbūt ne tik atklātā formā -- nebūtu dzirdēta no tradicionālo ģimeņu aizstāvjiem.
      • nu jā jo ŠĶIRŠANĀS TAČU IR ĻAUNUMZZ
      • Skaidrs, ka ir; es jau vispār vairāk par to, ka kamēr mēs te raizejamies, ka no Skandināvijas pie mums iekšā lien dzimumneitralitātes vēsmas, pašiem skandināviem ir skaidrs, ka stabilākās ģimenes ir tās, kurās traukus mazgā Anna. Tādējādi fakenajiem apdolbītajiem kristiešiem ir taisnība - skandināvu propogandas mērķis ir iznīdēt ģimenes Latvijā!

        :D
        • Ak dies, jā! Viņi tikai izliekas, ka viņi paši ir megatolerantās bezdzimuma būtnes, lai sapotētu to mums un, kad viņi visu būs iznīdējuši un padarījuši mūs par saviem bezsmadzeņu vergiem, tad paši laimīgi dzīvos savās tradicionālajās ģimenēs, kur Anna mazgā traukus.

          Ārprāts.
    • Nu, bet tā arī ir! Sieviešu izglītība un konkurētspējīga iekļaušanās darba tirgū patiešām apdraud tradicionālo ģimenes modeli ar stingri sadalītajām lomām: vīrietis-apgādnieks, sieviete-pavardiņa kūrējiņa.
      Cits stāsts, ka tas, iespējams, samazina laulībā nelaimīgu cilvēku skaitu.Bet tas jau ļaudis mazāk interesē.
Powered by Sviesta Ciba