varna ([info]varna) rakstīja,
@ 2009-12-05 23:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
akcion!
Jau pēc tam, kad nemiers bija aizmidzis un Kurmītis bija aizmidzis un pat Vārna bija aizmidzis, pie durvīm sāka klauvēt, dauzīt un klapēt.Aiz durvīm bija tumsa, dūmi, ugunsdzēsējs marsieša skafandrā ar rukšķošu respiratoru.Laternas stars tieši sejā.Mājā ugunsgrēks.
Izrādījās, ka galvenie ļaundari ir dūmi, daži ļaudis bija tiktāl saindējušies, ka jāved uz slimnīcu.Līdz pieciem abi ar Kurmīti skatījāmies uz fascinējošo ugunsdzēsēju mašīnu pa atvērtu trešā stāva logu,tad pazīmējām un gājām gulēt.Deviņos sētniece jau gribēja, lai iet bildēt notikuma vietu.Pēc pusstundas jau pats pārvaldnieks gāza durvis laukā.Esot jāiet fotografēt.
Nu, kas ta man: melni zirnekļu tīkli uz baltām sienām - dekoratīvi- es murmināju.Tā taču māksla - jūsmīgi klaigāja hiperaktīvais pārvaldnieks un pēkšņi atzinās, ka viņam ir augstākā izglītība.
Divu elektriķu kompānijā detalizēti fotografēju pilnīgi pārogļojušos elektrības sadales kasti pirmajā stāvā.Un resnu vadu mudžekļus pie sienām.
Vēl pavisam nesen mēs sēdējām sveču gaismā, bet pārējie mājas iedzīvotāji zem mirdzošiem kandeļabriem skatījās panorāmu.Tagad mūsu dzīvoklī vienīgajā ir gaisma un pārējie elektrolabumi, jo mūsu instalācija ir jaunāka un, paldies Dievam, neiet caur to nu jau neesošo kasti.
Sacepu veselu kalnu ingvera piparkūku rītdienas labdarības tirdziņam.Kurmītis labi palīdzēja, bet tad tomēr jau izrullēto mīklu vēla bumbās vai plucināja gabaliņos un slēpa virtuves traukos.
Vakar ar unic atkal noskatījāmies filmu par A.M.P.,no kā es kļuvu domīga, bet unic līksma.Izdomājām izdomāt grāmatu.
Jācer, ka uz tirdziņu atnāks labi ļaudis, varbūt kāds kaut ko nopirks un mēs varēsim uzrīkot jaukus Ziemassvētkus Bērnu Mājā.Meklējot izpārdošanai grāmatas, kuras vairs nelasīšu, protams, atradu tādas, kuras lasīšu gan, un iestrēgu pie plauktiem.Tā gan bija patīkama iestrēgšana.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nukirbis
2009-12-06 00:08 (saite)
Interesanti notikumi tev tur notiekas. Gribeetos buut kaut kur tuvumaa un sadzirdeet to tevis staastam, varbuut kaadreiz atkal buushu..

(Atbildēt uz šo)


[info]murse
2009-12-06 01:31 (saite)
ekstrēmi!! lai rīt lielisks tirdziņš! es vispār labprāt būtu ko noziedojusi, bet savā dumumā aizmirsu tās lietas paņemt, un tagad neiznu, kā nogādāt to visu pie tevis..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?