|
[Nov. 24th, 2017|01:29 am] |
|
|
|
Comments: |
ka es pati nejutu, varbut tas manas garshas karpinjas, kas pieradushas. - varbut saldetava nav pareiza? kada jums ir? mes uz ligo grillejaam atsaldetu zandartu (mums ir quick deep freeze) un pat lielie zivju miilji - ne1 nesajuta, ka saldets bijis. dalja, varbut kautrejas, bet noteikti bija ari nekautrigie.
cukas karbonadi,ja sasalde skjeles, var just mazliet,ka ir sausaka, bet tik un taa daudz garshigaka, nekaa pelmenji, ja nav iedvesmas vai laika.
| From: | vacatio |
Date: | November 24th, 2017 - 11:42 am |
---|
| | | (Link) |
|
vai es nezinu- indesit lielā (laikam 200L) saldētava.
| From: | vacatio |
Date: | November 24th, 2017 - 11:43 am |
---|
| | | (Link) |
|
droši vien ne visam jūt. Es vakar tās apceptās u atsaldētās gailenes mērcē ēdu. Nu juta baigi, ka tādas gumijotas (šķidrumu zaudējušas)
| From: | neraate |
Date: | November 24th, 2017 - 01:05 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ar sēnēm vispār baigā ņemšanās. tu izkarsēji pirms saldēji? ja smalki sagrieztas, izkarsētas kamēr pilnīgi sausas un tad pieliek eļļu vai sviestu un atdzesētas saldē ir ok. vienu reizi gan bija viss pareizi izdarīts un vienalga bija staipīgas un gumijotas
| From: | vacatio |
Date: | November 24th, 2017 - 01:09 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Jap, sviestā apceptas bija.
| From: | romija |
Date: | November 24th, 2017 - 01:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
saldētas gailenes atlaidinu un sablendēju. lieku pie zupas (ar saldu krejumu). mērcē esmu vīlusies tās pašas gumijotības dēļ.
| From: | vacatio |
Date: | November 24th, 2017 - 01:16 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Vo! paldies!!
nenormali divaini, es senem vispar nejuutu. | |