sajūtu cilvēks - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 24th, 2017|01:29 am

vacatio
Ēst gatavošana ir lielā sāpe. Man ir uzkritusi klape, ka cilvēki ir tikai rijamās kuļmašīnas. Pērc-gatavo-aprij, sāc plānot atkal no jauna ko pirkt, ko gatavot un ko pēc tam kad būs aprīts. Tāpēc man ir plāns pāriet uz sporta kokteiļiem (jeb diētiskajiem kokteiļiem). Un izmest dakšas un citus piederumus. atstāt tikai glāzes un salmiņus.
Ēst varētu gatavot tikai svētdienās.
Nē nopietni - tas ir nenormāli, ka 2 stundas jāpavada virtuvē, lai to likvidētu 10 minūtēs. katru dienu, katru dienu, vismaz 300 dienas gadā. Cik mūža laikā, cik? tas ir vājprāts.

Nē, vīrietis nav nedz rijīgs, nedz baigi izsmalcināts uz ēdamo. Bet man šitas nebeidzamais ritenis ir tā apnicis.
Es zinu, ka var saldēt, bet mani besī izlikšanās, ka saldēšana nemaina garšu. Nu nav tās gailenes tādas vairs, nav tā gaļa vairs tāda.

Es kaut kad sākšu jaunu skaistu dzīvi kurā vakariņu gatavošana aizņems tikai 10 minūtes, bet baudīšana vismaz stundu kā brīnišķīgās filmās rāda. Un pēc gatavošana pāris paliks tikai 4 netīri šķīvji, kurus lēni tērzējot un malkojot vīnu, veikli nomazgāt. Tik veikli, ka pēc tam pat pašam gribas arī noslaucīt, nevis ielikt žāvētājā (neviena netīra katla un pannas).
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.