es protu bez ironijas

« previous entry | next entry »
Aug. 1., 2014 | 03:26 pm

spēlēt kokli (tipa) un neko nemācēt (to es protu perfekti). ā, vēl dumi smaidīt. vēl es protu nepārliecinoši muldēt par dzīvi un celt gaisa pilis. pat lembim nav tik daudz apslēpto īpašumu, cik man. un skuju - neviena hujakš iestāde tās neatradīs, pat ja mani nosvēpēs, jo tas viss ir manā galvā un tikai manā. toties vakar es pirmo reizi mūžā nomainīju durvju kliņķi. pats. un vēl nav izļurkājies. tas nav manā galvā. dažreiz gan šķiet debili, ka tu spēj kko izdarīt tikai tad, kad tas patiesi, pēc paša domām, nepieciešams. tas gan ne vienmēr ir forši. es nāku no nenovīdīgas, nabadzīgas ģimenes, kur māte ir histēriķe un tēvs - gatera strādnieks, algagoliķis un DIY. mans tēvs reiz lika man pašam nomainīt salauzto durvju kliņķi, kuru es kkādā histērijā tiešām biju salauzis. man nekas nesanāca un es teicu, ka nahuj, man būs tik daudz $, ka man nahuj pašam nekas nebūs jādara. pasviedīšu kapeikas un cilvēciņi kko izdarīs.
tagad man ir skaista un gudra sieva, mūzikas grupa, jumts virs galvas, un mīlestība uz savu dzimteni. es vedu veselīgu dzīvesveidu un neienīstu krievus. man šķiet, tas nav maz. nav, protams, arī daudz, tomēr maniem vecākiem tā visa nebija (patiesībā bija, un vrb pat vairāk nekā man, tikai viņi to visu sadirsa). toties tagad es zinu, ka varu nomainīt durvju kliņķi. pats. un pēc tam uzspēlēt kokli. arī pats.

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {4}

Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Aug. 1., 2014 - 03:48 pm
Link

eu, tu taču neapvainojies? es arī dafiga nemāku.

Atbildēt | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Aug. 1., 2014 - 04:01 pm
Link

neapvainojos. es nekaunos, ka kko nemāku vai ka citu acīs mēdzu izskatīties smieklīgs. es zinu, ko es māku un zinu, ka, ja gribu, tad varu. asociatīvo domāšanu gan varētu kkā nogriezt man, bet tad es vrb nemācētu muzicēt. un tādu sviestu, ko sarakstīju, vietā, labāk būtu atcerēties un iemācīties praktiskākas lietas. nezinu, man jau šķiet, ka es esmu labs kāds esmu, bet tai pat laikā, protams, baigi ar to nelepojos. bet ar krāniem mērīties arī negrasos. emulators laikam ir tikai seriālā:)

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]ave
date: Aug. 1., 2014 - 08:46 pm
Link

cool!
ked men vejedzees nomeineet klinki, es seukshu tevi.
(es esmu iguunijuu un mun te nuv x burtu, tuupuuc es tuu rukstu.)

Atbildēt | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Aug. 2., 2014 - 02:00 pm
Link

ok, pats smiekligākais ir tas, ka citiem es tiešām spēju kko salabot:)

Atbildēt | Iepriekšējais