šoks

« previous entry | next entry »
Jun. 19., 2014 | 02:08 pm
mood: super nova
music: bez reklāmas

Fonā skan "80s movies soundtrack hits", strādāju, neko, viss ok. Pēkšņi atskan kkas pazīstams: "līgo, līgo!" Da bļ..., reāli nosvīdu nodomāju, ka ar galvu kkas nav kārtībā. Izrādās, kārtējā pajātā reklāma, ko tik ļoti visi gāž spaņņiem vai pirms/pēc katra video youtubē.
Radās trīs jautājumi šai sakarā, ko jau sen gribēju uzdot zinošākiem cilvēkiem:

pirmais sev: - vai šo reklāmu ievietotāji apzinās, ka es un, droši vien lielākā daļa cilvēku, ņem uz skipo šitos mēslus (jo mēs taču youtubē ejam skatīt filmas, klausīt mūziku vai skatīt kādus smieklīgus video vai vnk raidījumus (protams, spriežu pēc sevis)) un domā, ka kādam tas interesē un kkā IEDARBOSIES UZ ZEMAPZIŅU?
-otrais un trešais gudrākiem cilvjiem -
- cik šitāda reklāma vispār maksā?
- vai ir iespēja no tā izvairīties pavisam, tāpat kā no tā, lai google chrome vai kā to sauc, VAIRS NEKAD neizmet man tiešām kretinējošo jautājumu: "Vai tulkot šo lapu?" Bļ....
laikam sanāca vairāk jautājumu, bet doma, cerams, skaidra.
Man nav nekas pret reklāmu kā tādu, izņemot, ja man baksta ar šķērēm acīs tad, kad es to negribu. Ok, te referāts sanāktu.

Piebildīšu tikai, ka
viena no tizlākajām reklāmām, ko esmu dzirdējis pēdējā laikā rādijō, ir: "Ar āmuru - vienmēr lētāk!" Es vnk iztēlojos, ka tad, kad man kko nesanāk salabot, es paņemu āmuru un vnk visu izārdu:D
Laikam iztēle nedavelk līdz vēlamajam rezultātam:)

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {9}

Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Jun. 19., 2014 - 02:29 pm
Link

adblock

p.s. ap 9 vakarā kā reiz sola lietusgāzi.

Atbildēt | Diskusija


Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Jun. 19., 2014 - 02:39 pm
Link

grāvī jau gāž.

Atbildēt | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Jun. 19., 2014 - 03:39 pm
Link

mums arī tagad Pērkons un Gāziens

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Jun. 19., 2014 - 03:41 pm
Link

mums Joprojām.

Atbildēt | Iepriekšējais


Hedera helix L.

(bez virsraksta)

from: [info]hedera
date: Jun. 19., 2014 - 03:16 pm
Link

Es arī vienmēr brīnos par visām šīm uzmācīgajām i-neta reklāmām (sevišķi par tām pop-up, kas lec zem peles un vēl slēpj savu krustiņu) - vai tad nav skaidrs, ka lielākai daļai cilvēku tas šķitīs bezgala kaitinoši, un drīzāk mazinās vēlmi pēc konkrētā produkta? Viens no gudrajiem cilvēkiem man atbildēja, ka tam nav nozīmes, jo reklāmas izpildītāji atskaitās par klikšķiem, nevis par cilvēku eventuālajām emocijām, iespējams, ar youtube reklāmām ir līdzīgi.

Atbildēt | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Jun. 19., 2014 - 03:51 pm
Link

man ir aizdomas, ka gudrajam cilvēkam, dievam žēl, ir taisnība, tikai lōģiku es tad tur neredzu nekādu. vairākus gadus atpakaļ, strādājot vienā uzņēmumā, uz jautājumu, kāda jēga mest pastkastēs pusgadu no vietas viena un tā paša veikala/vienalga, aptiekas vai kā, kkādas akciju piedāvājumu lapeles, ja cilvēks tās par īsti neapskata, atbilde bija apm. : "Nu, neapskatīsies vienreiz, otrreiz...a desmitajā reizē apskatīs un pat kko nopirks." Man nācās novērst acis un nokrekšķināt: "Skuju!":) Es vnk brīnos, ka ir cilvēki, kas gatavi kādu algot par, es nezinu, tukša gaisa ražošanu? No otras puses - tas netiktu darīts, ja nenestu rezultātus naudas ziņā. Nesaprotu. Laikam visvairāk kaitina tas, ka brīžiem sajūties, it kā uz tevi skatās kā uz zombi, kam tikai parādi smadzenes un - aiziet. Ai, labi, idu po ģelam:)

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]fedrs
date: Jun. 19., 2014 - 04:16 pm
Link

Adblock Plus

Atbildēt | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Jun. 20., 2014 - 10:01 am
Link

ok, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais