usisusis ([info]usisusis) rakstīja,
@ 2008-06-25 23:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: irritated

Gribu...
...beidzot labas ziņas lūdzu! Šodien gar degunu pagāja šķietami ideāls darba piedāvājums, un tikai tādēļ, ka prakses neīstā laikā iekritušas.. Un pārcelt, jau, protams, arī neko nevar. Tad vēl Zālītis, Ļuda un Jolanta man šodien reāli piegriezās. Debīliķu bariņš (nu labi, Jolanta ne, bet viņa tāpat gar stenderi sista dažreiz liekas).... Ā, un kur tad vēl tie odi dastojot. Rīt ņemšu uz mežu veselu pudelīti ar Fuck Offu, sapūtīšos un lai tad tie odi iet dirīt.

Tad vēl neizmirsīsim, ka mājās lielā pārvākšanās, rokas jēlas no grāmatu siešanas. Nafig vispār tādi draņķi vajadzīgi? Pilna pakaļa ar kaut kādiem aizvēsturiskiem kopotiem rakstiem, ne nu kādam viņi vajadzīgi, ne kā. Tīrākā makulatūra. Bet ārā sviest, redz, nedrīkst. Turēsim plauktā lai izsaktās, ka esam inteliģenti. Kā angļi teiktu - for fuck's sake... Un vēl tie putekļi.. Deguns ciet, acis asaro utt utjpr.

Gief fun plox!!!11oneone



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]minikin
2008-06-26 10:23 (saite)
Kāds te viens dusmģs :) :) :)

Bet vispār par tiem kopotajiem rakstiem taisnība... diez vai to Raini osmth vēl kāds īsti cilās (ja nu vienīgi tiešām pārvācoties). Pat es, kā pārliecināta literāte ar attiecīgu izglītību, ārpus mācību satura šādiem kopojumiem klāt neķertos... ;)

P.S. Kā Mika teiktu: "Relax, take it ea-a-asy..." ;D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]usisusis
2008-06-26 19:23 (saite)
Vovo :D Ralakss man sanāks rīt pa dienu, jo šodien riktīgi vaiga sveidros pa mežu nomaucām un uzdastojām veselus četrarpus parauglaukumus, kas ir nedaudz vairāk par hektāru. Pirmie gāja gludi, bet pēdējais gan kaut kāda paraša bija.. Viss aizzēlis ar alkšņiem, blīgznām un citiem draņķiem. Divarpus stundas malāmies. Bet stāsta morāle ir tāda - kas labi strādā, tos prakses vadītājs no pēdējās dienas atbrīvo.. Tā ka rīt guļu līdz uznāk besis no paša gulēšanas procesa.. Juhuu!! :)

P.S. - Fuck Offs tiešām darbojas! Manliex ka man šodien iekoda vesels viens ods! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minikin
2008-06-26 23:09 (saite)
Ņu re. Viss labs, kas labi beidzas ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?