usisusis ([info]usisusis) rakstīja,
@ 2007-03-06 21:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:accomplished
Mūzika:James Morison - Undiscovered

Undiscovered
Vakar gadījās neikdienišķa pieredze - es ieraudzīju vaigā Anglijas karalieni Viktoriju. Ceru ka nekļūdos vārdā, un tā izteikti bālā tiešām bija Viktorija. Tiesa, vakardienas Viktorija gan bija krietnā jaunībā (ap 12), bet ādas baltums ne ar ko neatšķīrās. Jocīgi..

Šodien pēc ilgāka pārtraukuma atkal biju uz zālīti. To uzreiz izjutu pirmā vingrinājuma trešajā piegājienā - taisot "Hak - pietupienus" gandrīz, gandrīz labo kāju sarāva krampī.. Viennozīmīgi nepatīkama sajūta. :/ Toties tagad dzīvoju ar patkamo apziņu, ka rīt visticamāk sāpēs muskuļi. Laikam esmu nedaudz mazohists.. :D Diemžēl tik liels mazohists, lai mans debīlais karpālā tuneļa sindroms man patiktu, gan es neesmu, tāpēc ceru, ka Andrejs man uz nākamo pirmdienu uztaisīs normālu programmu, kurā nav tik dikti jānoslogo plaukstas locītava. Ceru, ka tur būs Pec-Dec. Jo Pec-Dec - ftw. :)

Savā lēnajā gaitā tipinot mājās iedomājos, ka varbūt vajadzētu šovakar pārmaiņas pēc normālā laikā aiziet gulēt. Doma pati par sevi nav slikta, tikai ir viens BET - iespēja JAU ATKAL aizmigt vannā.. :/ Nezinu kāpēc, bet man tas pēdējā laikā ļoti labi izdodas, pat pašam to negribot..

P.S. - rakstīt ar garumzīmēm ir ļoti nepierasti..



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?