Sickbay of my imagination - Sieviešu lōģika, bļeģ [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sieviešu lōģika, bļeģ [Feb. 5th, 2013|07:27 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

Long story short - piepisu mūli PV dzimšanas dienas pasākumā, protams, pēc detox periōda nebiju gaidījis, ka paraušu blekautu pēc pāris aliem un pus litra burbōna. Tad nu blekauta laikā, acīm redzot, esmu kautko pateicis, par ko ir jāgaudo divas dienas. Ko tieši - nesaka, bet esot bijis netiešs mājiens uz kautko, par ko ir kompleksi. Un skatās saraudātām teļa acīm un gaida kautko. Ķipa atvainojos, prasa - par ko atvainojies? A hujviņzin, tāpat, drošības pēc. Tev nav par ko atvainoties, sak, bet turpina tā gaidoši posīt. A kas par problēmu? Kauns atdzīt. Kur iet, ko darīt? Konfūzijs. Laikam jāuzliek uz ignōra, lai paburbuļo, gan jau apniks
linkiestādi koku

Comments:
[User Picture]
From:[info]zan
Date:February 5th, 2013 - 07:48 pm
(Link)
NEVAJAG pālī ar viņām runāt.
[User Picture]
From:[info]lenora
Date:February 5th, 2013 - 08:20 pm
(Link)
jo īpaši, ja viņas ir skaidrā
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:February 5th, 2013 - 07:51 pm
(Link)
ignorēt arī nevajag. nodūdo pāris mīļus vārdus, kādu komplimentu pa vidu ievītero, štengri apskauj un nelaid vaļā kamēr neizstāsta, čo za huiņa. pēc tam make up sex un profit.
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:February 5th, 2013 - 07:58 pm
(Link)
+1
[User Picture]
From:[info]f
Date:February 5th, 2013 - 08:01 pm
(Link)
atgādini, ka cilvēki, jo īpaši vīrieši, domas lasīt neprot, un visātrākais ceļš, kā atrisināt atrisināmo, ir pateikt skaidrā tekstā - kas par lietu.
From:[info]blue
Date:February 6th, 2013 - 11:37 am
(Link)
paskaidro,ka šis ir neproduktīvs uzvedības veids,so vai nu lai pasaka,vai nu tu atslēdzies no šīs spēles un gaidi,kad viņa izdarīs to pašu. ja ne-indulge'o, tad tas parasti ļoti ātri notiek. (+,ja ir kompleksi,tad pastāv šanse, ka varēsi vēl piedzīvot to,ka viņa jutīsies vainīga nevis vainos tevi :D)