universflora ([info]universflora) rakstīja,
@ 2024-03-14 15:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
T
Piecpadsmit tradiocionālās terapijas sesijas vēkāk;
Divas hipnoterapijas sesijas vēlāk;
Divas alternatīvas kinezioloģijas ( nu kaut kā tā līdzīgi) terapijas sesijas vēlāk;
Vienas citādas alternatīvās terapijas sesijas vēlāk;
Daudzu bezmaksas astroloģiju ieteikumu vēlāk;
Ļoti daudzu draudeņu terapiju un ietiekumu vēlāk.., es nezinu ko man domāt.

Es skaidri saprotu, kas ir problēma, bet to, no kurienes viņa nāk, man ir dažādi varianti. Un kā var izārstēt kaut ko, ja nezini kur ir pašas problēmas sakne?
Tieši šobrīd man liekas, ka nekas nepalīdz un viedoklis, ka es dzīvoju savā pārāk skaistajā un pārāk pirecīgajā pasaulē mani tracina. Es tiešām, varbūt, akli ticu, ka dzīve ir vairāk skaista, kā neglīta un ļauna. Vai es to izvēlos tādu redzēt un tā ir manas pašas izvēle. Kurš it teicis, ka pasaulei ir jābūt ļaunai vai ciešanu un asaru pārpildītai. Kurš ir tas, kas pateicis ka tā jābūt? Man ir mana realitāte un tam otram ir sava, bet tas nenozīmē, ka manējā ir nepareiza. Man besij, bet es zinu, kas man besij vairāk. Par visu vairāk man besij, ka mani māca un saka, kā ir pareizi. Tas mani vienkārši uzvāra tā, kā tomātu mērces vietā no paciņas izlietu asinas un katliņā tās uzvārītu- tā mani tracina viedokļi, kuri nav lūgti. Varbūt tas, kas mani tracina ir krasas un galējas nostājas? Man bieži šķiet, ka es saprotu visas puses un maģiskais zelta vidusceļš ir tas, kā visiem vajadzētu redzēt pasauli, jo man liekas, ka tā to redzu es. Citiem vidusceļš, citiem galēja robeža. Nu, varbūt, man ir bieza, piesmakusi migla gar acīm. Bet kuršs is tas, kas pateiks- jā, tā ir un vai viņam būs taisnība? Tas patiesībā ir tik interesanti, saprast, ka katrs dzīvojam savās realitātes un to, kas mums šķiet ok, cietiem, nē. Tagad, es tos standartus un rāmjus saprotu..
Es nezinu ko darīšu, turpināšu meklēt problēmu vai sadzīvošu un tupēšu savās realitātes skavās. Vienīgās manas bailes ir nelauzt paternu, ko vajadzētu gan tā pamatīgi sabraukt ar lielizmēra traktoru.. Vairākiem.. Bet tupot laikam nekas nenotiks, ne tas traktors sāks darboties, ne kāda zelta zivtiņa izleks no ūdens ar trīs skaistām vēlēšanām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?