- 11/24/11 06:37 pm
- Biju ciemos pie mātes. Secinājums - jānomaina mana makaronu diēta pret rīsu diētu, jo makaronos koncentrējas visas pasaules ļaunums un vēzis.
DĀRGIE DRAUGI, man vajag jūsu palīdzību. Kuri rīsi ir visgaršīgākie un padevīgākie garšvielām, un vispatīkamākie kožļājot? Un kādas garšvielas, garšaugus vai citus produktus likt klāt, lai padarītu rīsus par manu ikdienas maizi?
Ko es nevēlos un kas man rīsos riebjas? Baltie, saķepušie rīsi un to smaka (asocējas ar urīnu).
It kā varētu ēst griķus. Atceros, kad mācījos universitātē, regulāri pusdienās ēdu griķus ar kečupu (askētiski). Bet ideja par griķiem kā dienas maizi man nešķiet tik pievilcīga kā ideja par rīsiem, jo griķi neasocējas ar garšvielām (asām aziātu garšvielām).
EDIT: paldies visiem! - 20 atstāja kaut koatstāj kaut ko
- 11/24/11 07:18 pm
-
*ļā, *ļā, "Ko es nevēlos un kas man rīsos riebjas? Baltie, saķepušie rīsi un to smaka (asocējas ar urīnu)."
tak rīsus nevajag savārīt sūdos un būs reāli garšīgi. skat. instrukcijas internetā, kā normāli izvārīt rīsus. un vārīt normālus basmati rīsus, nevis maisiņsūdus. - Reply
- 11/24/11 07:29 pm
-
man likās, ka ir tādi specifiskie, kas saķep.
- Reply
- 11/24/11 07:25 pm
-
valdo basmati rīsi ir normāli.
- Reply
- 11/24/11 07:29 pm
-
kādu recepti, lūdzu?
- Reply
- 11/24/11 07:43 pm
-
es daru tā. lieku plastikāta paciņu vārīties verdošā ūdenī apmēram 18min. Tad ņem laukā notecini paciņas šķidrumu un izlieku rīsus atdzesēties uz šķīvja, tad daru tā - http://www.youtube.com/watch?v=Ep4aSe2c
Wqc - Reply
- 11/24/11 08:04 pm
-
yo, labais. olas gan ir pretīgas. man patīk, ka man visu pasniedz uz paplāts.
- Reply
- 11/24/11 10:23 pm
-
jā, jā, bez olām! pretīgs ēdiens.
- Reply
- 11/24/11 08:51 pm
-
Nepērc paciņu rīsus! Ņem parastus rīsus, jebkurus, apaļus vai gargraudu, vai ar aromātu, kā Basmati vai Jasmīnu rīsi. Katlā ielej drusku eļļas, minimāli, apep tur sīpolus, garšvielas (pēc gaumes - var likt drusku kardemona, kurkumu, sezamu, var piebērt zemesriekstus, var kādu bārbeļu ogu, var iebērt saujiņu dzelteno šķelto zirņu), tad ieber katlā rīsus un viņus arī "apcep" - tā ka lai paliek drusku zeltani. Tad gāz virsū ūdeni apmēram tik, cik ir rīsu, drusku pavāri, tad nogriez uguni, uzliec vāku, varbūt piesedz ar kādu dvielīti un rīsi paši oagatavosies, viss ūdens uzsūksies, rīsi būs irdeni un garšīgi pēc kādām 20 min.
- Reply
- 11/24/11 09:23 pm
-
parastie rīsi nekad nesanāk tik garšīgi
- Reply
- 11/24/11 09:25 pm
-
nu, ir tīri ok, galvenais - pareizi vārīt
- Reply
- 11/24/11 09:21 pm
-
Rō
ja jau uztraucies par makaronu ļaunumu, tad jāņem vērā, ka tomēr griķi ir vēl labāki par plašāk pieejamiem rīsiem.
- Reply
- 11/24/11 09:28 pm
-
(1) nepērc rīsus, kas jāvāra paciņā
(2) pirms vārīšanas noskalo, līdz ūdens tīrs (tas novērsīs saķepšanu un urīnu)
(3) nepārvāri
(4) garšvielas - karijs, ķimenes, dažādas masalas (gaumes jautājums)
(5) dārzeņi - paprika, burkāni, sīpoli, ķirbji, tomāti, cukini, baklažāni - Reply
- 11/24/11 10:22 pm
-
shmex
- Reply
- 11/25/11 01:14 am
-
your answers implicate that you're asking for someone (for example - me) to cum in your face.
- Reply
- 11/26/11 12:48 pm
-
ai nu takš nē, es tikai jautrojos
- Reply
- 11/26/11 03:28 pm
-
šai sakarā man ienāca prātā juatājums: vai tas ir fiziski iespējams pašam sev uz sejas uzšmekot?
- Reply
- 11/26/11 08:20 pm
-
jā, ja tu apgulies gultā, pacel kājas "svecītē", atspied muguru pret sienu un tad masturbē, tad ir iespējams pašam sev beigt sejā. bet es nekad neesmu to mēģinājis, jo kāpēc gan lai es vēlētos sev beigt sejā? that's madness!
- Reply
- 11/27/11 12:12 pm
-
jā, es uzreiz pēc ierakstīsānas sapratu, ka tas ir iespējams. es pieļauju, ka atrastos kādi kas grib, kaut vai kā daļu no "jāizmēģina ir viss".
- Reply
- 11/26/11 02:04 pm
-
чайка
labi ir rīsi ar dārzeņiem un lēcām (skatīt kichari)
griķi ir garšīgāki ar sojas mērci un kopā dažādiem dārzeņiem vai kaut vai tikai ar ceptiem sīpoliem - Reply
- 11/26/11 08:21 pm
-
vārītus griķus apcep ar sīpoliem, ja? izklausās pēc laba powerfood.
- Reply