dusk ([info]dusk) rakstīja,
Zviedrija, cita pasaule - tu startē no lv nu tad arī "mācies dejot pēc tās mūzikas, kas te skan".

Jā un aceries ka par bužetu tikai 1 reizi lielākoties var mācīties (mēdz gadīties visādi). Un ja tagad pabeigsi būs papīrs (ja nepabeidz tad vr vēlreiz mēģināt, ja vien atkal ko nav sagrozījuši sitēmā), pēcāk sapratīsi, ka gribi ko citu nāksies no savas kabatas piķot, piemēram, man tas sagādā problēmas. Ja tu maksā, tad vispār ir stipri jādom, ko un kapēc tu mācies. Un te nevajag ietekmēties no masu psihozēm: skrien visi juristos vai ekonomistos, tagad tik reklamē ka visiem vajag būt inženieriem. Abejādi ir sviests, jo kvalitāte lv ir bee un saprotama kapēc ir tāda propaganda.

lv izglītības sitēma ir nobakstīta forši. Ghe un nākotnē vispasaules līmenī, tā akadēmiskā un augstākā nemaz nav visiem vajadzīga (saviem 60 % procentiem tiktiešām). Drīzāk arodskolas (otimizētas) un filozofijas stundas. Tas vienkārši ir tā nostādīts.

Visumā jāskatās pašam. Kā reiz ar vienu santehniki runāju: "redz es labi laboju krānus, tomēr man ir 9 klases. Tu arī varētu. Mēneša laikā apmācītu. Tomēr viņš nevarētu darīt ko citu un viņam būtu daudz grūtāk mainīties." Galu galā ne visi, kas pabeidz augstskolu ir intelektuāļi (lielākā daļa tā arī neiemācās domāt, jeb domā kā ir iestatīti). Svarīgākais ir iemācīties sadzīvot ar to, kas tev ir un justies labi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?