tumsas_acs ([info]tumsas_acs) rakstīja,
@ 2004-11-11 18:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
5 Ls
šodiena (atšķirībā no vakardienas) ir vienkārši superīga diena. vienīgais tas, ka šodiena bija vakardienas sekas. viss jau vakar sākās ar to, ka es pazaudēju 5 Ls. jā, tā vienkārši pazaudēju! es vēl nekad nebiju ne abzagta, ne arī pazaudējusi kādu naudas summu. un te nu es attopos ar veco klasesbiedru rāpojam garderobē pa grīdu un starp pudelēm, jogurtiem, kaut kādiem papīriem - ar vienu vārdu sakot - atkritumiem meklējot 5 Ls. un ziniet ko? kāds jau tos bija paņēmis! vai, kāds man bija pārsteigums! un vēl varu piebilst to, ka tie nemaz nebija vairs mani 5 Ls. tie bija klases fonda. vakars turpinājās ar to, ka bija nežēlīgi daudz jāmācās. un te nu atskanēja telefona zvans ar jautājumu, vai pie manis gadījumā nav viņas lapas ar ieskaites vielu un izrādās, ka arī otrai pazudusi lapiņa ar vārdiņiem, kuri jāmācās. es vēl kārtīgi par viņām norēcos un nedomājot gribēju sākt mācīties vācu literatūru. bet tavu brīnumu! arī man kaut kur pazudusi lapa, kura man noteikti bija!
tā nu es ap 21.00 devos pie Kikas pakaļ lapai un mājās turpināju mācīties, līdz man viss apriebās un es aizgāju gulēt. tā kā man vakarā NEPIETIKA laika, lai varētu nomazgāties, tad no rīta bija jāceļas pusstundu agrāk. ieskaites šodien uzrakstīju tīri normāli un dabūju vēl no bibliotēkas literatūras grāmatu, kuru agri vai vēlu būtu pirkusi. tā nu sanāc, ka vakar es sev, pazaudējot naudu, esmu nopirkusi grāmatu, jo cena tai jau aptuveni tāda arī ir. tāpēc šodien vairs nejūtos tā, ka esmu pazaudējusi naudu. kā jau var redzēt, tad šodien man ir tāds brīvāks vakars un ir iestājies muldamais. labi, es aizveros. :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bruunalja
2004-11-11 20:14 (saite)
Man kkaa naak reeka iedomaajoties kaa tu raapo starp skapiishiem un meklee naudu :DDD nenjem ljaunaa, bet es to vnk redzu acu priekshaa.. un ja veel tas izbijushais klasesbiedrs ir maartinsh, tad viss saak likties veel reeciigaak.. ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tumsas_acs
2004-11-11 21:24 (saite)
īstenībā bija jau arī rēcīgi. žēl, ka situācija, kas izraisīja rēku nebija pati par sevi rēcīga. nu, protams, ka er to darīju kopā ar Mārtiņu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bruunalja
2004-11-11 22:06 (saite)
nju re kaa es uzmineeju.. es vnk esmu super paregjotaaja.. fenomenaali...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tumsas_acs
2004-11-11 22:08 (saite)
tu tiešām esi fenomenāla, un tava mūžīgā jautrība... nē, nu, protams, tava dziedāšana šad tad mēdz krist uz nerviem, bet tam jau laikam tā arī ir jābūt...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bruunalja
2004-11-11 22:32 (saite)
:DDD.. ak jaa.. mana dziedaashana.. nju tad uzrausim kaadu dziesminju tagad.. tev pa prieku.. hhmm.. dievs dod muusu teevu zemei, dievs dod muusu teevu zemei.... :PPP

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?