lapsamaza ([info]lapsamaza) rakstīja,
zirņus izvāra. uz pannas apcep biku: papriku, burkānu, selerijas kātu, sīpolu, kuminu, kajenu, sāli, cukuru. saber kopā ar zirņiem (zirņu ir tā kā drusku vairāk nekā pārējo zvēru) klāt pētersīļus un sablenderē. tad sataisa bumbiņas- es parasti ignorēju rīvmaizes un miltus- bet var arī ar tiem padarboties- un uz pannas eļļā no divām pusēm apcepu. ir gardi, bet skaic, ka man šinī metodē nesanāk tik akurāti glītas bumbiņas- man drīzāk plācenīši.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?